ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για τους λάτρεις των anime – Κυκλοφορούν σαπούνια με σέξι κορίτσια (βίντεο)

Για τους λάτρεις των anime – Κυκλοφορούν σαπούνια με σέξι κορίτσια (βίντεο)

Τα σαπούνια έχουν την τιμητική τους εν μέσω κορωνοϊού, καθώς ένας από τους βασικούς κανόνες ήταν το πλύσιμο των χεριών.

Τα σαπούνια που έχουν μια μοναδική ιδιαίτερότητα απευθύνονται σε άτομα που φαντασιώνονται με σέξι κορίτσια anime.

Κάθε σαπούνι έχει επάνω του ένα τέτοιο σέξι κορίτσι από το δημοφιλές ηλεκτρονικό παιχνίδι Arknights, που έχει τα απόκρυφά του κρυμμένα κάτω από τα στρώματα του σαπουνιού.

Για να αποκαλυφθούν τα κάλλη των κοριτσιών, πρέπει να πλυθείς με το σαπούνι.

Και όσο περισσότερο πλένεσαι τόσο και περισσότερά αποκαλύπτονται.

Οπότε, εάν θέλει κανείς να αποκαλυφθούν τα όμορφα κορίτσια, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσει όλο το σαπούνι, επομένως να πλένεται όσο γίνεται και πιο συχνά.

Το σαπούνι κυκλοφορεί σε τρεις εκδοχές ή πιο σωστά περιέχει τρεις σέξι ηρωίδες από το ηλεκτρονικό παιχνίδι Arknights.

Μόλις τα βγάλεις από τη συσκευασία, τα σαπούνια είναι απολύτως αδιαφανή, αλλά μόλις αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς, η μπάρα αρχίζει να γίνεται ημιδιάφανη και στη συνέχεια διάφανη.

Για να κρατάνε τους ανθρώπους σε εγρήγορση, τα σαπούνια κρατάνε τις απόκρυφες περιοχές των κοριτσιών καλυμμένες με ένα υλικό που μοιάζει με ομίχλη, το οποίο εξαφανίζεται μόνο όταν έχεις χρησιμοποιήσει ολόκληρο το σαπούνι, φτάνοντας στο σχέδιο στο εσωτερικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.