ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πακιστάν: Χειροπέδες σε υπαλλήλους μπεργκεράδικου – Αρνήθηκαν δωρεάν χάμπουργκερ σε αστυνομικούς

Πακιστάν: Χειροπέδες σε υπαλλήλους μπεργκεράδικου – Αρνήθηκαν δωρεάν χάμπουργκερ σε αστυνομικούς

Αστυνομικοί από το Πακιστάν συνέλαβαν 19 υπαλλήλους μιας αλυσίδας ταχυφαγείου, που αρνήθηκαν να τους δώσουν δωρεάν χάμπουργκερ.

Οι εργαζόμενοι στην αλυσίδα φαστ φουντ Johnny & Jugnu, στην πόλη της Λαχώρης (ανατολικά), χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τις κουζίνες και τους πελάτες τους για να περάσουν επτά ώρες στη φυλακή, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει στην ομάδα του εστιατορίου μας, όμως θέλουμε να είναι η τελευταία», επισήμανε η αλυσίδα, σε ένα δελτίο τύπου, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν το προσωπικό αρνήθηκε το «αίτημα ενός πολύ ξεχωριστού πελάτη», διευκρινίζεται.

Μπροστά στις αντιδράσεις που προκάλεσε η υπόθεση, εννέα αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα χθες, έγραψε σε τουίτ ο Ινάμ Γκάνι, ένας αξιωματικός της επαρχιακής αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.