ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Ο Μ.Τζόνσον ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων στη Βρετανία έως τις 19 Ιουλίου

Ο Μ.Τζόνσον ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων στη Βρετανία έως τις 19 Ιουλίου

Ο Μπόρις Τζόνσον μέσα από συνέντευξη Τύπου γνωστοποίησε την αναβολή στην «Ημέρας Ελευθερίας» κατά τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τις 19 Ιουλίου.

Η εν λόγω απόφαση οφείλεται στην αύξηση των κρουσμάτων μετά την ευρεία διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα, γνωστή και ως «ινδική μετάλλαξη».

Μπορεί ο οδικός χάρτης για την έξοδο από τους περιορισμούς κατά του κοροναϊού είχε ως ημερομηνία ορόσημο την 21η Ιουνίου, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να προχωρήσει στην παράταση των μέτρων έως τις 19 Ιουλίου, λόγω της ευρείας διασποράς της μετάλλαξης Δέλτα, με τον Μπόρις Τζόνσον να διαβεβαιώνει ότι είναι εφικτός ο τερματισμός των μέτρων εκείνη την ημερομηνία.

Η κυβέρνηση είχε αφήσει να διαφανεί τις τελευταίες ημέρες ότι μια αναβολή ήταν ιδιαίτερα πιθανή. Ως εκ τούτου, συνεχίζονται οι περιορισμοί της κατ’ οίκον εργασίας, όπως και στον αριθμό των ατόμων σε συγκεντρώσεις, τόσο στα σπίτια, όσο και στις παμπ και τα εστιατόρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου, ο Μπόρις Τζόνσον διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί να επιταχύνει το εμβολιαστικό πρόγραμμα σε άτομα άνω των 18 ετών, ενώ ανακοίνωσε ότι από αύριο θα κληθούν να εμβολιαστούν τα άτομα ηλικίας 23-24 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.