ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόεδρος Ιταλών καρδιολόγων: «Σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία η ποδοσφαιρική καριέρα του ‘Ερικσεν τελείωσε»

Πρόεδρος Ιταλών καρδιολόγων: «Σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία η ποδοσφαιρική καριέρα του ‘Ερικσεν τελείωσε»

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Εταιρείας Καρδιολογίας του Αθλητισμού, Λούτσιο Μος, αναφέρθηκε στο δράμα που έπληξε τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Με δηλώσεις του στο μικρόφωνο του Radio Punto Nuovo, ο Ιταλός επιστήμονας εξέφρασε αμφιβολία για το κατά πάσο ο Δανός διεθνής μέσος της πρωταθλήτριας Ίντερ θα είναι πλέον σε θέση να ξαναπατήσει το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο, τουλάχιστον στη Serie A.

Αναρωτήθηκε συγκεκριμένα: «Πώς είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής που έχει υποβληθεί σε αμέτρητους ελέγχους να υποφέρει από καρδιακή ανακοπή;», προσθέτοντας πως «υπάρχουν πράγματα που μπορούν να ξεφύγουν ακόμη και από τους πιο ακριβείς ελέγχους, ίσως επειδή οι επισκέψεις πραγματοποιούνται περιοδικά, οπότε ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει μεταξύ του ενός ελέγχου και του επόμενου».

Υπογράμμισε δε την δική του ιατρική άποψη για το συμβάν που παραλίγο να κοστίσει την ζωή του Δανού ποδοσφαιριστή:

«Είχε αρρυθμία, αλλά δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους που την προκάλεσαν. Μπορεί να υπήρχε μυοκαρδίτιδα, αλλά αυτό είναι μόνο εικασία. Όσο για την επέμβαση του Κιάερ; Ήταν πανέτοιμος να βάλει τον Έρικσεν σε πλευρική θέση, με τρόπο που να μπορέσει να τραβήξει έξω η γλώσσα του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να καταλήξει ο Ιταλός γιατρός: «Θα παίξει ξανά ο Έρικσεν; Με την ιταλική νομοθεσία είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να ξαναβρεθεί σε κάποιο γήπεδό μας στο μέλλον. Τα ισχύοντα πρωτόκολλα στην Ιταλία είναι άκαμπτα, οπότε δεν θα προτείνουμε στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC) καμία αλλαγή. Τα ευρωπαϊκά, που είναι ευρύτερα από τα δικά μας, πρέπει να αλλάξουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.