ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαϊάμι: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 99 αγνοούμενοι από την κατάρρευση του 12οροφου κτηρίου (βίντεο)

Μαϊάμι: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 99 αγνοούμενοι από την κατάρρευση του 12οροφου κτηρίου (βίντεο)

Τραγωδία στο Μαϊάμι με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και δεκάδες αγνοούμενους μετά την κατάρρευση ενός 12όροφου κτιρίου.

Ο αριθμός των ατόμων που ανασύρθηκαν από τα χαλάσματα είναι 102 άνθρωποι, ενώ 99 αγνοούνται, ενώ υπάρχουν 12 τραυματισμένοι και 3 νεκροί.

Άλλωστε δεν είναι ξεκάθαρο πόσα άτομα βρίσκονταν στο κτίριο εκείνη τη στιγμή ενώ η αιτία της κατάρρευσης της πολυκατοικίας παραμένει ασαφής. Στα χαλάσματα του συγκροτήματος κατοικιών στο Μαϊάμι Μπιτς, υπεράνθρωπο αγώνα δίνουν πυροσβέστες και διασώστες για τον εντοπισμό επιζώντων ανάμεσα στους δεκάδες αγνοούμενους.

Εκατοντάδες πυροσβέστες όπως αναφέρει δημοσίευμα του bbc και διασώστες επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό επιζώντων στα χαλάσματα του 12ώροφου κτιρίου που κατέρρευσε στη νότια Φλόριντα, καθώς αγνοούνται δεκάδες άνθρωποι.

Το κτίριο στην πόλη Σερφσάιντ της Φλόριντα, σε απόσταση περίπου 24 χλμ βορείως του Μαϊάμι στις ακτές του Ατλαντικού, κατέρρευσε μερικώς γύρω στις 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα, 09.00 ώρα Ελλάδας) από άγνωστη αιτία, δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης ο δήμαρχος του Σερφσάιντ Τσαρλς Μπέρκετ. Σε δηλώσεις του είπε: «Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς μπόρεσε να συμβεί αυτό» προσθέτοντας ότι «Τα κτίρια δεν καταρρέουν έτσι απλά».

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα ένα βίντεο ντοκουμέντο είδε το «φως» της δημοσιότητας και συμβάν της κατάρρευσης ήταν πραγματικά συγκλονιστικό καθώς το εν λόγω κτίριο στο Μαϊάμι καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=dtOl-HZG-Bw&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.