ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σάλος στην Βρετανία με τον… άτακτο υπουργό Υγείας – Αποκαλύφθηκε ότι απατά την σύζυγό του (βίντεο)

Σάλος στην Βρετανία με τον… άτακτο υπουργό Υγείας – Αποκαλύφθηκε ότι απατά την σύζυγό του (βίντεο)

Ο Ματ Χάνκοκ είναι ιδιαίτερα άτακτος και πιο συγκεκριμένα άπιστος στην σύζυγό του, καθώς πιάστηκε στα “πράσα” φιλιέται με την στενή του βοηθό, έξω από διάδρομο του Υπουργείου.

Ο Ματ Χάνκοκ, βρίσκεται στον «αέρα» όσον αφορά τη θέση του ως υπουργός Υγείας στη Μεγάλη Βρετανία, μετά την αποκάλυψη της Sun ότι έχει κρυφή σχέση με την στενή του βοηθό, όταν κάμερα κλειστού κυκλώματας ασφαλείας, τους «έπιασε» να φιλιούνται παθιασμένα, έξω από το γραφείο Γουάιτχολ, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο υπουργός Υγείας, 42 ετών, συνελήφθη από τον φακό της κάμερας σε παθιασμένο στιγμιότυπο, να έχει το χέρι του σε…χαμηλό σημείο της εκατομμυριούχου Τζίνα Κολαντάντζελο 43 ετών, η οποία εργαζόταν ως σύμβουλος από τον Μάρτιο της περσινής χρονιάς.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Daily Mail, φέρεται να έγινε στο διάδρομο έξω από γραφείο του κτιρίου του Υπουργείου Υγείας στο κεντρικό Λονδίνο, στις 6 Μαΐου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χάνκοκ φέρεται ότι έλεγξε πρώτα ότι ο διάδρομος είναι «καθαρός» προτού να κλείσει την πόρτα. Η Sun αναφέρει ότι διατηρούσαν κρυφή σχέση ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό εάν παραμένουν σε σχέση, η οποία ήταν μέχρι τώρα «μυστική».

Ο Ματ Χάνκοκ είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια με την σύζυγό του Μάρθα, με την οποία έχουν τρία παιδιά. Η σύζυγός του, έδειχνε αρκετά σοβαρή καθώς έβγαινε σήμερα το πρωί από το σπίτι της στο Βόρειο Λονδίνο ωστόσο δεν μίλησε στους δημοσιογράφους για την φερόμενη απιστία του άντρα της.

Η Κολαντάντζελο είναι μητέρα τριών παιδιών και σύζυγος του Όλιβερ Τρες, ιδρυτή της εταιρείας ενδυμάτων Όλιβερ Μπόνας. Εργάζεται ως σύμβουλους του υπουργού, ενώ μία πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά πως «προτού κάνει οτιδήποτε μεγάλο ο Χάνκοκ, θα μιλήσει στην Τζίνα».

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Daily Mail, «είναι σοκαριστικό ότι ο κ. Χάνκοκ είχε κρυφή σχέση εν μέσω της πανδημίας με μία σύμβουλο, την οποία προσέλαβε με δημόσιο χρήμα».

Η αποκάλυψη έρχεται τη στιγμή που ο υπουργός Υγείας δεχόταν μεγάλη πίεση για τους χειρισμούς του σχετικά με την πανδημία, ενώ στη δημοσιότητα βγήκαν μηνύματα του Μπόρις Τζόνσον που τον αποκαλεί «άχρηστο».

Πέρα από τις κατηγορίες για κρυφή σχέση, θα υπάρχουν ερωτήματα και αναφορικά με το γεγονός ότι φιλούσε κάποιο άτομο εκτός της κοινωνικής του φούσκας κατά τη διάρκεια της πανδημίας και θα ερευνηθεί εάν παραβίασε κάποιο από τα περιοριστικά μέτρα, για τα οποία ο ίδιος συνέβαλε να δημιουργηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.