ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Kυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Harry & Meghan: Escaping the Palace» (βίντεο)

Kυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Harry & Meghan: Escaping the Palace» (βίντεο)

Το φως της δημοσιότητας είδε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Harry & Meghan: Escaping the Palace», που πραγματεύεται την ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το Lifetime συνηθίζει να δημιουργεί ταινίες μυθοπλασίας, μικρού-μήκους, αλλά και σποτάκια για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Δε θα μπορούσε φυσικά, να παραβλέψει ένα τόσο «σημαντικό» γεγονός, που σχεδόν «αποδυνάμωσε» τον θεσμό της μοναρχίας.

Οι δημιουργοί δήλωσαν σχετικά με το νέο τους εγχείρημα: «Η ταινία θα αποκαλύψει όσα συνέβησαν πραγματικά μέσα στο στο Παλάτι και οδήγησαν το ζευγάρι να καταφύγει σε αυτή την απόφαση να σχεδιάσει ένα ομορφότερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τα πλάνα του τρέιλερ αποκαλύπτεται ότι στην πλοκή θα συμπεριληφθεί και η διάσημη συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Κυρίως βλέπουμε την Μέγκαν Μαρκλ να ανησυχεί για όσα συμβαίνουν στο Παλάτι, ενώ φαίνεται καθαρά η απομόνωση, που νιώθει σε αυτό το περιβάλλον, όμως δεν «τα βάζει κάτω», αφού την ακούμε να λέει: “Εγώ είμαι ο άνθρωπος που είναι δυνατός και κάνει τα πράγματα σωστά”. Από την άλλη μεριά, ένας κάπως «ανήσυχος» πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να αγχώνεται συνεχώς για την γυναίκα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.