ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαθήτρια έδωσε «μάχη» για την ζωή της μετά από τσίμπημα δηλητηριώδους αράχνης

Μαθήτρια έδωσε «μάχη» για την ζωή της μετά από τσίμπημα δηλητηριώδους αράχνης

Μία 18χρονη μαθήτρια έδωσε μάχη για τη ζωή της μετά το τσίμπημα μιας δηλητηριώδους αράχνης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Daily Mail» η 18χρονη Άμπι Τανέτα ήταν στο τροχόσπιτο των γονιών της μαζί με έναν φίλο όταν την τσίμπησε η αράχνη ενώ κοιμόταν. Η Άμπι τα χαράματα της 26ης Μαΐου ξύπνησε με έναν πολύ έντονο πόνο στο χέρι της βλέποντας δίπλα από το κρεβάτι την τεράστια αράχνη που πιθανώς ευθυνόταν για το τσίμπημα.

«Ξύπνησα με έναν έντονο πόνο που με ξύπνησε από τον ύπνο μου, κοίταξα δίπλα μου και είδα αυτή τη γιγαντιαία αράχνη να τρέχει μακριά από το κρεβάτι […] Ένιωθα πολύ ζαλισμένη και αδύναμη ενώ η καρδιά μου χτύπαγε σαν τρελή. Το σημείο του τσιμπήματος είχε πρηστεί πολύ» λέει η Άμπι.

Τα συμπτώματα δεν έμειναν όμως μόνο εκεί τελικά. Μερικές μέρες αργότερα, η Άμπι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για επείγουσα χειρουργική επέμβαση αφού οι γιατροί φοβούνταν ότι η νεαρή μαθήτρια θα μπορούσε να προσβληθεί από σηψαιμία εάν δε σταματήσει η λοίμωξη.

«Κατέρρευσα καθώς οι γιατροί με έβαζαν για την επέμβαση. Ευτυχώς, τα κατάφεραν αλλιώς θα είχα πάθει σηψαιμία» εξηγεί.

Τελικά, πράγματι οι γιατροί τα κατάφεραν καθώς η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Η Άμπι έμεινε στο νοσοκομείο όλο το βράδυ προκειμένου να καταπολεμήσει τη μόλυνση, υπό στενή παρακολούθηση των γιατρών.

Επέστρεψε στο σπίτι την επόμενη μέρα και έκτοτε είχε μια νοσοκόμα που παρευρίσκεται στο σπίτι κάθε μέρα για να αποκαταστήσει την πληγή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.