ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χόλυγουντ με… άρωμα Ελλάδας – Ποιές μεγάλες παραγωγές γυρίζονται στην χώρα μας

Χόλυγουντ με… άρωμα Ελλάδας – Ποιές μεγάλες παραγωγές γυρίζονται στην χώρα μας

Ποιος θα το περίμενε! Τρεις μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ γυρίζονται σχεδόν ταυτόχρονα σε ελληνικό έδαφος, πέραν από κάποιες άλλες, ελληνικές και ξένες παραγωγές, που επίσης γυρίζονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας («Σμύρνη μου αγαπημένη» στη Λέσβο, «I love Greece» στην Σέριφο).

Εχουμε και λέμε λοιπόν. Στην Αθήνα το «Greek freak» για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούμπο, στη Θεσσαλονίκη το «Barracuda» (ή «The enforcer») με τον Αντόνιο Μπαντέρας, στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες, το «Στα μαχαίρια 2» του Ράιαν Τζόνσον με τον Ντάνιελ Κρεγκ (γνωστός και ως James Bond).

Αυτό φυσικά σημαίνει φουλ δουλειά και για Έλληνες τεχνικούς (διαφόρων τομέων), σε σημείο δε, όπως μαθαίνω να μην φτάνουν πια τα ελληνικά χέρια!

Μήπως όμως ήρθε και η ώρα για να δημιουργηθούν και οι πραγματικές υποδομές που θα μπορέσουν να στηρίξουν όλη αυτή την πολύ καλή προσπάθεια;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.