ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Σε νέο… ρόλο ο Weekend – Σεναριογράφος και πρωταγωνιστής σε σειρά του ΗΒΟ

Σε νέο… ρόλο ο Weekend – Σεναριογράφος και πρωταγωνιστής σε σειρά του ΗΒΟ

Ο Καναδός τραγουδιστής, The Weekend αναμένεται να δημιουργήσει και να πρωταγωνιστήσει σε μία τηλεοπτική σειρά της HBO.

Η σειρά με τίτλο «The Idol» ακολουθεί μια τραγουδίστρια της ποπ που συνδέεται με έναν αινιγματικό ιδιοκτήτη νυχτερινού κλαμπ στο Λος Άντζελες, ο οποίος είναι ηγέτης μιας μυστικής αίρεσης.

O Weeknd, θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Ρέζα Φαχίμ και Σαμ Λέβινσον. Και οι τρεις θα είναι οι δημιουργοί της σειράς με τον Τζόζεφ Έπσταϊν να είναι υπεύθυνος παραγωγής και να βοηθά στη συγγραφή του σεναρίου.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Weeknd γράφει σενάριο για την τηλεόραση. Έγραψε το σενάριο και πρωταγωνίστησε σε ένα επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων «American Dad» στο TBS το 2020. Εμφανίστηκε επίσης στην ταινία «Uncut Gems» με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ.

Ωστόσο παραμένει γνωστός κυρίως για τα πολλά μουσικά του επιτεύγματα. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του «After Hours» έχει συγκεντρώσει 7 δισεκατομμύρια streams ήχου και βίντεο, τα μισά από τα οποία για το επιτυχημένο single του «Blinding Lights».

Ο Σαμ Λέβινσον είναι ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς «Euphoria» που έκανε πρεμιέρα στο HBO το 2019. Ο πρώτος κύκλος της σειράς κέρδισε πολλές υποψηφιότητες για Emmy και η πρωταγωνίστριά του, τραγουδίστρια και ηθοποιός Zendaya βραβεύτηκε για την ερμηνεία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.