ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ινδός «έσπασε» το ρεκόρ Γκίνες για την μακρύτερη γλώσσα στον κόσμο (βίντεο)

Ινδός «έσπασε» το ρεκόρ Γκίνες για την μακρύτερη γλώσσα στον κόσμο (βίντεο)

Ο 20χρονος φοιτητής από το Θιρουθανγκάλ στην επαρχία Ταμίλ Ναντού κατάφερε να γίνει γνωστός παγκοσμίως και να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες χάρη στην γλώσσα του, που έχει μήκος 10,8 εκατοστά.

Η γλώσσα του Πραβίν έχει μήκος 10,8 εκατοστά και όπως αναφέρει ο ίδιος μπορεί να εκτελέσει διάφορα κόλπα με αυτήν.

Ο νεαρός μπορεί να ακουμπήσει τον αγκώνα του με τη γλώσσα του 142 φορές σε ένα λεπτό ενώ έθεσε νέο ρεκόρ αγγίζοντας τη μύτη του 219 φορές σε ένα λεπτό κερδίζοντας έτσι τον τίτλο του “Grandmaster” στο Βιβλίο Ρεκόρ της Ασίας.

Επίσης έλαβε το βραβείο για τον Ινδί με τη μεγαλύτερη γλώσσα, η οποία φτάνει τα 10,8 εκατοστά. Όπως αναφέρει ο Πραβίν το παγκόσμιο ρεκόρ είναι 10,1 εκατοστά έτσι ο στόχος του είναι τώρα να κερδίσει μια θέση στο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.