ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αδιανόητα βασανιστήρια για μια γυναίκα στο Τέξας: 37χρονη την κλείδωσε σε κλουβί και την περιέλουσε με βραστό νερό

«Έκαψε το στήθος και την πλάτη του θύματος ρίχνοντας πάνω της μια κατσαρόλα με βραστό νερό», ανέφερε ο εισαγγελέας

Αδιανόητα βασανιστήρια για μια γυναίκα στο Τέξας: 37χρονη την κλείδωσε σε κλουβί και την περιέλουσε με βραστό νερό

Η ιστοσελίδα lawandcrime φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας τα αδιανόητα βασανιστήρια που έζησε μια νεαρή γυναίκα στα χέρια μιας «σατανικής» 37χρονης από το Τέξας.

Το χρονικό του τρόμου ξεκίνησε όταν η 37χρονη έπεισε την 24χρονη να πάει να ζήσει μαζί με εκείνη και την οικογένειά της.

Στο σατανικό της μυαλό όμως είχε βάλει ως στόχο να υποβάλλει την άτυχη γυναίκα σε «σαδιστικά βασανιστήρια» που περιλάμβαναν το κάψιμο του σώματός της με βραστό νερό, την πείνα, το κλείδωμά της σε ένα κλουβί κλουβί και την αποκοπή της επικοινωνίας της με τον έξω κόσμο.

Το δικαστήριο αποφάσισε να στείλει την Alicia Sanchez Calderon στη φυλακή για 75 χρόνια για τα βασανιστήρια που έκανε στη γυναίκα.

«Η Calderon ξεγέλασε το θύμα για να ζήσει μαζί της και στη συνέχεια την έλεγχε με αδιανόητα βασανιστήρια. Έκαψε σοβαρά τα χέρια, το στήθος και την πλάτη του θύματος ρίχνοντας πάνω της μια κατσαρόλα με βραστό νερό», ανέφερε ο εισαγγελέας μετά την ανακοίνωση της ποινής.

«Της στέρησε το φαγητό, την κλείδωσε σε ένα κλουβί για σκύλους και της απέκοψε την επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Ελπίζουμε και προσευχόμαστε ότι η ποινή θα επιτρέψει στο θύμα να επουλωθεί περαιτέρω από όλες τις βαθιές σωματικές και συναισθηματικές πληγές που του προκάλεσε ο κατηγορούμενος».

Το θύμα μετακόμισε στο τροχόσπιτο που μοιραζόταν η Calderon με την οικογένειά της το 2019. Η Calderon και το θύμα κατέληξαν σε συμφωνία όπου το θύμα θα καθάριζε το σπίτι, θα φρόντιζε τα παιδιά και μια ηλικιωμένη γυναίκα με αναπηρία. Σε αντάλλαγμα, το θύμα θα είχε τη δυνατότητα να ζει με την Calderon και την οικογένειά της δωρεάν. Η συμφωνία διατηρήθηκε καλά για μερικούς μήνες, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν.

Πώς ξεκίνησαν τα βασανιστήρια

«Η Calderon άρχισε να κακομεταχειρίζεται το θύμα, αρχικά αφαιρώντας της το τηλέφωνο και αργότερα περιορίζοντας το φαγητό της και τις μετακινήσεις της μέσα και έξω από το τροχόσπιτο. Στη συνέχεια άρχισε να κλειδώνει το θύμα στο δωμάτιο με την ηλικιωμένη γυναίκα, της οποίας η κατάσταση είχε επιδεινωθεί σοβαρά. Το θύμα έχασε πάνω από το μισό του βάρος μέχρι που δεν είχε πλέον τη δύναμη να φροντίζει την ηλικιωμένη γυναίκα».

Η κατάσταση επιδεινώθηκε τον Ιούλιο του 2021, όταν η Calderon έπιασε το θύμα να τρώει κρυφά φαγητό και τότε έγινε ιδιαίτερα εκδικητική.

Ως τιμωρία, κλείδωσε το θύμα σε ένα κλουβί για σκύλους και την περιέλουσε με βραστό νερό, τραυματίζοντας τα πόδια της. Αργότερα εκείνο το έτος, κατά τη διάρκεια ενός καυγά, η Calderon έριξε μια κατσαρόλα με βραστό νερό πάνω στο θύμα, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα στα χέρια, το στήθος και την πλάτη. Η Calderon δεν άφησε το θύμα να λάβει ιατρική φροντίδα.

Πώς κατάφερε να γλιτώσει η 24χρονη

Το θύμα κατάφερε να δανειστεί ένα τηλέφωνο τον Φεβρουάριο του 2022 από ένα παιδί του σπιτιού και να στείλει ένα μήνυμα στον πατριό της – η πρώτη φορά που είχε κατάφερε να μιλήσει σε κάποιον από τους γονείς της εδώ και δύο χρόνια.

Με τρόμο αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε λέγοντας ότι ήταν κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο παρά τη θέλησή της και χρειαζόταν βοήθεια. Ο πατριός κάλεσε την αστυνομία και πήγε στο τροχόσπιτο όπου κρατούνταν το θύμα. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν στοίβες από πέτρες που έκλειναν την πόρτα και έτσι το θύμα κατάφερε να διαφύγει.

Σε κατάσταση εξαθλίωσης το θύμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα ζύγιζε μόλις 30 κιλά, το κεφάλι της ήταν ξυρισμένο και το σώμα της ήταν καλυμμένο με εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού. Στη δίκη, ο γιατρός που εξέτασε το θύμα μίλησε για εκτεταμένα εγκαύματα. Το θύμα υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων μεταμοσχεύσεων δέρματος για να αναρρώσει. Πέρασε έξι εβδομάδες στο νοσοκομείο για να αναρρώσει από τα τραύματά της και τον υποσιτισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.