ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγγλία: Πέταξαν λάστιχο στο πρόσωπο γυναίκας – Έχασε τις αισθήσεις της (βίντεο)

Το βίντεο που καταγράφει το περιστατικό έγινε γρήγορα viral

Αγγλία: Πέταξαν λάστιχο στο πρόσωπο γυναίκας – Έχασε τις αισθήσεις της (βίντεο)

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Ουαλίας όταν ένας καβγάς πήρε μια αναπάντεχή τροπή και μια γυναίκα έπεσε αναίσθητη στο έδαφος.

Η ακριβής αιτία της μαζικής συμπλοκής παραμένει ασαφής, αλλά ένα βίντεο που καταγράφει το περιστατικό έγινε γρήγορα viral. Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον δύο αστυνομικοί να προσπαθούν να αποκαταστήσουν την τάξη σε έναν κατοικημένο δρόμο στη Βόρεια Ουαλία, καθώς μια μεγάλη ομάδα ατόμων εμπλέκεται σε καυγά.

Καθώς εξελίσσεται ο καυγάς, ένας τύπος καταφέρνει να ρίξει έναν αστυνομικό στο έδαφος. Οι αστυνομικοί, οπλισμένοι με μεταλλικά γκλομπ, φαίνεται να αποκτούν σταδιακά τον έλεγχο της κατάστασης καθώς το βίντεο πλησιάζει στο τέλος του. Ωστόσο, εκεί που φαινόταν ότι η κατάσταση θα μπορούσε να περιοριστεί, ξαφνικά ένα λάστιχο πετάγεται. Το λάστιχο χτυπά μια ανυποψίαστη γυναίκα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, φαινομενικά αναίσθητη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι έλαβαν κλήση για το περιστατικό στην περιοχή Wern Las του Rhosllanerchrugog το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου, λίγο πριν από τις 17:00. Σε μια μεταγενέστερη δήλωση, η αστυνομία δήλωσε ότι προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις στο σημείο. Επιπλέον, επιβεβαίωσαν ότι μια γυναίκα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.