ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γραφεία τελετών φτιάχνουν ροζ φέρετρα με θέμα τη Barbie – Δείτε βίντεο

Ένα γραφείο τελετών διαφημίζει το φέρετρό του, λέγοντας στους πελάτες του ότι θα μπορούν να αναπαυθούν σαν την Barbie

Γραφεία τελετών φτιάχνουν ροζ φέρετρα με θέμα τη Barbie – Δείτε βίντεο

Η ταινία «Barbie» έχει σημειώσει τεράστια εισπρακτική επιτυχία και συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Μάλιστα, όλος αυτός ο χαμός έχει φτάσει τον πλανήτη να κινείται σε… ρυθμούς Barbie και να τα βλέπει όλα ροζ με το Barbiecore να είναι η πιο hot τάση αυτή τη στιγμή, ωστόσο κάποιοι μάλλον τον παρακάνουν.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν γραφεία τελετών, τα οποία είπαν να… δώσουν ροζ απόχρωση και στην άλλη ζωή.

Έτσι, κατασκεύασαν ροζ φέρετρα, εμπνευσμένα από την Barbie, σύμφωνα με τη New York Post, θέλοντας να γιορτάσουν τις στιγμές που έχει ζήσει ο πελάτης τους.

Αναπαυθείτε σαν την Barbie

«Αυτό το φέρετρο, με το εντυπωσιακό έντονο ροζ χρώμα του, αντιπροσωπεύει τη σπίθα και την ενέργεια εκείνων των αξέχαστων στιγμών που έζησαν. Είναι μια υπενθύμιση ότι τις ιστορίες μας αξίζει να τις θυμόμαστε και να τις γιορτάζουμε με χρώμα και ζωντάνια. Είθε αυτό το αφιέρωμα να είναι μια γιορτή γεμάτη αγάπη, χρώματα και αξέχαστες αναμνήσεις» αναφέρει σχετική διαφήμιση.

Ένα γραφείο τελετών διαφημίζει το «Barbie House» φέρετρό του, λέγοντας στους πελάτες του ότι τώρα θα μπορούν να αναπαυθούν σαν την Barbie.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στο Ελ Σαλβαδόρ, το οποίο είχε λανσάρει ροζ φέρετρο ήδη από πέρσι, δήλωσε ότι μετά την κυκλοφορία της ταινίας, η ζήτηση εκτοξεύτηκε με αποτέλεσμα να προσφέρουν 30% στους πελάτες τους, ενώ δεν έκρυψε πως υπήρξε και στιγμή που τα εν λόγω φέρετρα εξαντλήθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.