ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισπανία: Πατέρας πήγε να μαχαιρώσει άλλον πατέρα σε αγώνα παιδιών (βίντεο)

Μια έντονη λογομαχία παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία

Ισπανία: Πατέρας πήγε να μαχαιρώσει άλλον πατέρα σε αγώνα παιδιών (βίντεο)

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει έναν πατέρα να κινείται απειλητικά εναντίον άλλου πατέρα και να τον απειλεί με μαχαίρι, σε αγώνα μικρών παιδιών, μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Ισπανία και την περιοχή της Κάντιθ, κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων από ακαδημίες. Όλα ξεκίνησαν από την έντονη διαφωνία και λογομαχία που είχαν οι δύο άνδρες για μεγάλο διάστημα.

Ξαφνικά, ο ένας εκ των δύο, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του πρώτου, έβγαλε το μαχαίρι του, μπροστά στα μάτια των παιδιών, αλλά η τραγωδία αποφεύχθηκε από την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων που ήταν στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.