ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αδιανόητο: Στο κοινοβούλιο της Θουριγγίας στην Γερμανία ζήτησαν κουβέρτες για να ζεσταθούν!

«Οι άνδρες βουλευτές να τις αφήσετε για τις γυναίκες»!

Αδιανόητο: Στο κοινοβούλιο της Θουριγγίας στην Γερμανία ζήτησαν κουβέρτες για να ζεσταθούν!

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του κοινοβουλίου του ομοσπονδιακού κρατιδίου της Θουριγγίας στην Γερμανία, δείχνει χαρακτηριστικά τις τρτοκοσμικές καταστάσεις που θα ζήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη λόγων των επιλογών του Κ.Μητσοτάκη, του Όλαφ Σολτς και άλλων κυβερνήσεων να επιβάλουν κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Οι Γερμανοί πολιτικοί ζητούσαν κουβέρτες για να συνεδριάσουν για να μην… πεθάνουν από το κρύο!

Η πρόεδρος του κοινοβουλίου του ομοσπονδιακού κρατιδίου Birgit Pommer είπε ότι χωρίς θέρμανση στους εσωτερικούς χώρους κάνει ήδη πολύ κρύο και ο Σεπτέμβριος δεν έχει τελειώσει ακόμη!

Τότε είπε πως υπάρχουν κουβέρτες και κάλεσε τους άνδρες συναδέλφους της να τις αφήσουν για τις γυναίκες (προφανώς μπροστά στο κρύο τα ζητήματα ισότητας οπισθοχωρούν).

Η Birgit Pommer, ζήτησε στους άνδρες στην αίθουσα να αφήσουν τις κουβέρτες στις γυναίκες, και πρόσθεσε: «Την επόμενη φορά θα βρούμε σίγουρα έναν κανονισμό για όλους για να αντέχουμε τις θερμοκρασίες εδώ, που καθόμαστε για οκτώ ή εννιά ώρες».

Αυτά όλα συμβαίνουν στην υποτίθεται πλουσιότερη χώρα της ΕΕ. Δεν πρόκειται για κάποια χώρα τύπου… Ναμίμπια, αν και μάλλον στην Ναμίμπια πρέπει να έχουν ξεκινήσει να γελούν μαζικά με το χάλι που περιμένει την Ευρώπη.

Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα έχουν μεγάλες απορίες γιατί οι Ευρωπαίοι σύρθηκαν και επέλεξαν να προωθήσουν τα συμφέροντα των Αμερικανών και να αγνοήσουν παντελώς τα συμφέροντα των λαών τους και να τους αναγκάσουν να ζήσουν σε συνθήκες που είχαν ζήσει αμέσως μετά το τέλος του καταστρεπτικού Β’ ΠΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.