ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Aerosmith: Ο Στίβεν Τάιλερ αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Μία ακόμη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής της επιτέθηκε όταν ήταν έφηβη

Aerosmith: Ο Στίβεν Τάιλερ αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες για τον Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

Συγκεκριμένα μία ακόμη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής Στίβεν Τάιλερ του ροκ συγκροτήματος Aerosmith,, της επιτέθηκε όταν ήταν έφηβη, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το Rolling Stone, οι ισχυρισμοί αφορούν από δύο συναντήσεις που φέρεται να έγιναν την ίδια μέρα το καλοκαίρι του 1975, στη Νέα Υόρκη.

Η ενάγουσα Τζιν Μπελίνο πρώην μοντέλο, που ήταν 17 ετών εκείνη την εποχή, ζητά απροσδιόριστη αποζημίωση στη μήνυση, η οποία αναφέρει τη «βία με κίνητρο το φύλο» ως αιτία της αγωγής.

Η Μπελίνο ισχυρίστηκε ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Τάιλερ, 27 ετών τότε, μέσω ενός φίλου που είχε κανονίσει να συναντηθούν με τον αρχηγό των Aerosmith στο ξενοδοχείο Γουόργουικ μετά από επίδειξη μόδας στο Μανχάταν, στην οποία συμμετείχε το πρώην μοντέλο.

Από εκεί, η Μπελίνο, ο φίλος της, ο Τάιλερ, και μέλη της συνοδείας του άρχισαν να περπατούν μαζί στην Έκτη Λεωφόρο. Σε αυτό το σημείο, η Μπελίνο ισχυρίζεται ότι ρώτησε τον τραγουδιστή για έναν στίχο τραγουδιού, εκείνος θύμωσε και την ώθησε σε έναν κοντινό τηλεφωνικό θάλαμο, όπου της επιτέθηκε.

Όπως αναφέρει στη μήνυση, έμεινε με την παρέα του Τάιλερ, επειδή βασιζόταν στον φίλο της για τη μεταφορά της και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου δέχθηκε και πάλι επίθεση από τον τραγουδιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρσι κατέθεσε μήνυση εναντίον του Στίβεν Τάιλερ η Τζούλια Μίσλεϊ από το Λος Άντζελες κατηγορώντας τον τραγουδιστή για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της, όταν ήταν έφηβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.