ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αφέθηκε ελεύθερος ο Άντριου Τέιτ – Ήρθη ο κατ’ οίκον περιορισμός του

Το ίδιο ισχύει και για τον αδελφό του

Αφέθηκε ελεύθερος ο Άντριου Τέιτ – Ήρθη ο κατ’ οίκον περιορισμός του

Ελεύθερος αφέθηκεο influencer Άντριου Τέιτ, όπως και ο αδερφός του, καθώς ήρθη ο κατ’ οίκον περιορισμός τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέρφια συνελήφθησαν τον περασμένο Μάρτιο ενώ τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες τον Ιούνιο, με τους ίδιους να αρνούνται όλα όσα τους αποδίδονται.

Όπως αναφέρει το BBC, ο Άντριου Τέιτ και ο αδελφός του θα μπορούν πλέον να κυκλοφορούν ελεύθερα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα, όταν τους ζητείται, και να ενημερώνουν για οποιαδήποτε αλλαγή διεύθυνσης.

Παράλληλα, τους απαγορεύεται να επικοινωνήσουν με τις δύο Ρουμάνες συνεργάτες τους, που αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες, τους μάρτυρες ή τα φερόμενα θύματα και τις οικογένειές τους. Οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των όρων θα μπορούσε να οδηγήσει στην επιστροφή τους σε κατ’ οίκον περιορισμό ή ακόμα και σε προληπτική κράτηση. Δικαστής θα ελέγχει τη συμμόρφωση με τους εν λόγω όρους για τις επόμενες 60 ημέρες.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στο ρουμανικό δικαστικό σύστημα για τη δίκαιη εξέταση του αιτήματός μας», ανέφερε εκπρόσωπος των αδελφών Τέιτ σε σχετική του δήλωση μετά το άκουσμα της απόφασης. «Αυτό το αποτέλεσμα μάς δίνει σιγουριά ότι ακόμα πιο ευνοϊκές εξελίξεις είναι στον ορίζοντα».

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Ο influencer και άλλα τρία άτομα κατηγορήθηκαν για βιασμό, εμπορία ανθρώπων και συμμετοχή σε οργανωμένο έγκλημα.

Ο Βρετανός, πρώην kickboxer, είναι εξαιρετικά δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λογαριασμός του απενεργοποιήθηκε πέρυσι από το Facebook και το Instagram, έχοντας μέχρι τότε 4,7 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως το 2017, ο λογαριασμός του στο Twitter είχε μπλοκαριστεί, αλλά όταν ο Έλον Μασκ ανέλαβε τα ηνία της πλατφόρμας, ανέκτησε την πρόσβασή του, φτάνοντας στους 7,5 εκατομμύρια ακόλουθους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.