ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγγλία: Διανομέας της Amazon κάνει σκι στην προσπάθειά του να παραδώσει δέμα (βίντεο)

Η προσπάθειά του έγινε viral

Αγγλία: Διανομέας της Amazon κάνει σκι στην προσπάθειά του να παραδώσει δέμα (βίντεο)

Στην προσπάθειά του να παραδώσει ένα δέμα εντοπίστηκε ένας διανομέας της Amazon στην πόλη Νιούτον Άμποτ της Αγγλίας, να κάνει σκι σε έναν παγωμένο λόφο.

Μάλιστα, η προσπάθειά του έχει καταγραφεί σε βίντεο καθώς μία οικογένεια τον τράβηξε από το παράθυρό της καθώς κατέβαινε με επιδεξιότητα στον πάγο.

«Είδαμε πόσο αφοσιωμένος ήταν στο να διασφαλίσει ότι όλα τα δέματα θα παραδοθούν. Είναι απίστευτο και πιστεύουμε ότι χρειάζεται κάποια σαφή αναγνώριση από την Amazon για τη σκληρή δουλειά που κατέβαλε», είπε ο Σκοτ Κρίστι ο οποίος τράβηξε σε βίντεο τον διανομέα στις 17 Δεκεμβρίου.

«Είχε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του και μοιράστηκε ένα-δυο γέλια με όλους μας όταν έφτασε στο τέλος του δρόμου», πρόσθεσε ο Κρίστι.

Αφού ανακάλυψε ότι η προσπάθειά του να παραδώσει τα δέματα είχε γίνει viral, ο διανομέας της Amazon μοιράστηκε τη δική του οπτική για το τι συνέβη. Δημοσίευσε ένα βίντεο από το ταξίδι στο Facebook.

«Ο τρελός οδηγός ντελίβερι ήμουν εγώ!», έγραψε ο υπάλληλος της Amazon.

«Και εδώ έχετε το βίντεο από άλλη οπτική γωνία. Ταυτόχρονα έβγαζα ένα βίντεο ενημερώνοντας τους διευθυντές μου ότι δεν είναι ασφαλές να οδηγείς υπό αυτές τις συνθήκες»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Διάβαζα για όλη την κατάσταση εκεί κάτω και έμεινα έκπληκτος όταν είδα το βίντεο με εμένα να προσπαθώ να κατέβω στο λόφο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.