ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αγγλία: Η προσγείωση αεροσκάφους στο Χίθροου εν μέσω θυελλωδών ανέμων (βίντεο)

Το άνετο αεροσκάφος είχε μια δύσκολη προσγείωση χθες το βράδυ (16/7)

Αγγλία: Η προσγείωση αεροσκάφους στο Χίθροου εν μέσω θυελλωδών ανέμων (βίντεο)

Σε βίντεο καταγράφηκε η τρομακτική προσγείωση είχε το τεράστιο αεροσκάφος Cathay A350 όταν έφτασε στην Αγγλία.

Το αεροπλάνο που χωρά 280 επιβάτες έκανε το μεγάλο ταξίδι από το Χονγκ Κονγκ προς το Λονδίνο και προσγειώθηκε μετά από σχεδόν 14 ώρες στον αέρα χθες βράδυ στο Χίθροου. Ωστόσο ο θυελλώδης καιρός και η μεγάλη ταχύτητα που είχε δημιούργησε μια μικρή ανησυχία στους επιβάτες του σύγχρονου και άνετου αεροσκάφους καθώς φαίνεται πως πήρε μια μικρή κλίση λίγο αφότου πάτησε έδαφος.

Το A350-900XWB μπορεί να μεταφέρει συνολικά 280 επιβάτες – 38 θέσεις Business Class, 28 θέσεις Premium Economy Class και 214 θέσεις Economy Class.

Αυτό το αεροσκάφος είναι επίσης το πιο αθόρυβο μεταξύ των τύπων αεροσκαφών της κατηγορίας του και είναι 25% πιο αποδοτικό σε καύσιμα με τους κινητήρες τελευταίας γενιάς Rolls Royce Trent XWB. Οι επιβάτες θα διαπιστώσουν ότι το υψόμετρο της καμπίνας είναι χαμηλότερο λόγω της υψηλότερης πίεσης καμπίνας, γεγονός που μειώνει την κόπωση των επιβατών και το jetlag.

Μεταξύ άλλων διαθέτει πλήρως επίπεδο κρεβάτι, επιπλέον αποθηκευτικό χώρο σε κοντινή απόσταση και την προσωπική εξυπηρέτηση που προσφέρει η λειτουργία «Do Not Disturb» και «Wake-up Call» στο σύστημα ψυχαγωγίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα καθίσματα της Premium Economy Class και της Economy Class διαθέτουν επίσης ειδικές θήκες για tablet και αποκλειστικές πρίζες ρεύματος και θύρες USB για την εξυπηρέτηση των επιβατών μας. Κάθε κάθισμα της Premium Economy Class διαθέτει πλήρως ενσωματωμένο στήριγμα ποδιών, το οποίο, σε συνδυασμό με το εργονομικά σχεδιασμένο κάθισμα, επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στη ρύθμιση για βέλτιστη άνεση. Το προσκέφαλο έξι κατευθύνσεων στην Οικονομική Θέση είναι ένας ιδιόκτητος σχεδιασμός που παρέχει καλύτερη στήριξη και ενισχύει την άνεση στον ύπνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.