ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγνοείται η θρυλική Αμερικανίδα ορειβάτης Χ.Νέλσον – Έπεσε σε κενό 600 μέτρων στο Νεπάλ

Έχει πραγματοποιήσει καταβάσεις σε περισσότερες από 40 αποστολές σε όλο τον κόσμο

Αγνοείται η θρυλική Αμερικανίδα ορειβάτης Χ.Νέλσον – Έπεσε σε κενό 600 μέτρων στο Νεπάλ

Η διάσημη Αμερικανίδα ορειβάτης Χίλαρι Νέλσον αγνοείται στο Νεπάλ, μετά την πτώση της σε κενό με βάθος 600 μέτρα.

«Είμαστε σε επαφή με την οικογένεια της Χίλαρι και υποστηρίζουμε τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης με όποιον τρόπο μπορούμε», έγραψε στο Twitter τη Δευτέρα εταιρεία ένδυσης, ένας από τους χορηγούς της Νέλσον.

Η Νέλσον είναι μητέρα δύο παιδιών και ο σύντροφός της είναι επίσης έμπειρος ορειβάτης σκι, ο Τζιμ Μόρισον. Έκανε σκι και εξερευνούσε το βουνό του Νεπάλ μαζί με τον Μόρισον, όταν ανακοινώθηκε η εξαφάνισή της.

Ο Τζιμπάν Γκιμάιρ, διευθύνων σύμβουλος της Shangri-La Nepal Trek, δήλωσε στο περιοδικό Outside ότι το πλήρωμά του έλαβε ένα τηλεφώνημα τη Δευτέρα που έλεγε ότι η Νέλσον είχε πέσει και δεν την έβλεπαν πουθενά.

«Έλαβα ένα τηλεφώνημα από το προσωπικό μας στο Base Camp ότι η λεπίδα του σκι της γλίστρησε και έπεσε από την άλλη πλευρά της κορυφής», δήλωσε ο Γκιμάιρ στο Outside.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέλσον είναι πρωτοπόρος στην ορειβατική κοινότητα και πρότυπο για τη νέα γενιά ορειβατών. Έχει πραγματοποιήσει καταβάσεις σε περισσότερες από 40 αποστολές σε όλο τον κόσμο και ονομάστηκε αρχηγός της ομάδας αθλητών της The North Face Athlete Team το 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.