ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγωνία στις Ελβετικές Άλπεις – Αρκετοί άνθρωποι παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα κοντά στο Τσέρματ

«Έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη»

Αγωνία στις Ελβετικές Άλπεις – Αρκετοί άνθρωποι παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα κοντά στο Τσέρματ

Η αστυνομία του καντονιού του Βαλέ ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησης της στα social media ότι αρκετοί άνθρωποι παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στο Τσέρματ, έναν από τους πλέον δημοφιλείς σταθμούς σκι στην Ελβετία. 

«Λίγο μετά τις 14.00, σήμερα 1/4/2024, μια χιονοστιβάδα σημειώθηκε στον τομέα εκτός πίστας στο Ρίφελμπεργκ (Τσερμάτ). Παρασύρθηκαν αρκετοί άνθρωποι. Έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Θα ακολουθήσουν πληροφορίες», έγραψε η αστυνομία.

Καμία άλλη πληροφορία δεν είναι προς το παρόν γνωστή.

Σφοδρές χιονοπτώσεις και πολύ ισχυροί άνεμοι οδήγησαν τις αρχές να εκδώσουν προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο χιονοστιβάδων σε περιοχές των Άλπεων, στο νότιο τμήμα της Ελβετίας.

Σήμερα, ο κίνδυνος ήταν μεγάλος σε ορισμένα τμήματα των καντονιών Γκριζόν και Βαλέ.

«Προβλέπονται μεγάλες χιονοστιβάδες, σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ μεγάλες» ανέφερε σήμερα το Ινστιτούτο για την Έρευνα του Χιονιού και των Χιονοστιβάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτόν τον χειμώνα, 14 άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους σε χιονοστιβάδες στην Ελβετία, ένας αριθμός ελαφρά μικρότερος από τον μέσο όρο τα τελευταία χρόνια που ανέρχεται σε 17 θανάτους στα τέλη Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.