ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγριο ξύλο σε κεντρικό δρόμο της Ισπανίας: Κλωτσιές, μπουνιές και «ιπτάμενες» καρέκλες (βίντεο)

Οι αστυνομικοί τα είχαν «χαμένα»

Άγριο ξύλο σε κεντρικό δρόμο της Ισπανίας: Κλωτσιές, μπουνιές και «ιπτάμενες» καρέκλες (βίντεο)

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε κεντρικό δρόμο της Καταλονίας, με μεθυσμένους τουρίστες να πιάνονται στα χέρια και να εκσφενδονίζουν καρέκλες, τασάκια, μπουκάλια και ότι άλλο υπήρχε εύκαιρο.

Ο αδιανόητος καβγάς έλαβε χώρα στην οδό Primer de Maig – μια από τις κύριες λωρίδες νυχτερινής διασκέδασης της πόλης. Ο δρόμος ονομάζεται ευρέως “Pecat” – ή “Sin Street” – και είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες αλλά και για τους ντόπιους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός έβρισε έναν ντόπιο περαστικό. Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει πως μια διαμάχη ανάμεσα σε δύο άτομα κατέληξε σε αυτό το αποτέλεσμα…

Το βίντεο δείχνει ένα σωρό άνδρες να χτυπούν ο ένας τον άλλον με καρέκλες, τραπέζια, γυάλινα μπουκάλια, σκαμπό και μεταλλικές ράβδους.

Δείχνει επίσης τους Καταλανούς αστυνομικούς να είναι σε κατάσταση σοκ και ανίκανοι τόσο να διαλύσουν το καβγά, όσο και να προστατέψουν τον ίδιος τους τον εαυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.