ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Air France: Δύο πιλότοι έπαιξαν ξύλο στον «αέρα»

Κατά την διάρκεια πτήσης από Γενεύη για Παρίσι

Air France: Δύο πιλότοι έπαιξαν ξύλο στον «αέρα»

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο μεταξύ δύο πιλότων της Air France, κατά την διάρκεια της πτήσης από Γενεύη προς Παρίσι, λίγα λεπτά αφότου το αερσοσκάφος απογειώθηκε από την ελβετική πρωτεύουσα. Το σκηνικό αποκαλύφθηκε από την έκθεση της γαλλικής υπηρεσίας αεροπορικών ερευνών για το πόσο αυστηρά ακολουθούνται τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Οι δύο πιλότοι της Air France, όπως αναφέρει δημοσίευμα της La Tribune που επικαλείται ο Guardian, είχαν μια διαμάχη σχετικά με το ταξίδι τους.

Κατέληξαν όμως να πλακωθούν στο ξύλο, την ώρα που το αεροσκάφος ήταν στον αέρα και χρειάστηκε η επέμβαση άλλων – ψυχραιμότερων μελών του πληρώματος – για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από την Γενεύη με προορισμό το Παρίσι.

Οι δύο πιλότοι είχαν μία διαφωνία για ένα θέμα σχετικά με το ταξίδι και η κατάσταση ξέφυγε τόσο που πλακώθηκαν στο ξύλο.

Έπιασαν ο ένας τον άλλον από τον γιακά και να ανταλλάσσουν χαστούκια και μπουνιές.

Ο καυγάς του έγινε αντιληπτός από άλλο μέλος του πληρώματος και αμέσως επενέβησαν και οι υπόλοιποι προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η πτήση χωρίς ευτράπελα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ένα από τα μέλη του πληρώματος έμεινε στο κοκπιτ μαζί με τους δύο πιλότους μέχρι να προσγειωθούν στο Παρίσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.