ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άλεκ Μπάλντουιν: Το FBI επιβεβαιώνει πως ο ηθοποιός τράβηξε τη σκανδάλη στο πλατό του «Rust»

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ηθοποιός πυροβόλησε στα γυρίσματα της ταινίας

Άλεκ Μπάλντουιν: Το FBI επιβεβαιώνει πως ο ηθοποιός τράβηξε τη σκανδάλη στο πλατό του «Rust»

Έκθεση του FBI διαπίστωσε ότι ο γνωστός ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν, τράβηξε τη σκανδάλη και έριξε τη μοιραία σφαίρα στο πλατό του φιλμ «Rust», από την οποία έχασε τη ζωή της κινηματογραφίστρια Αλίνα Χάτσινς.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του FBI, που έλαβε το δίκτυο ABC News, το όπλο που έδωσε τη θανατηφόρα σφαίρα στη βολή της 21ης Οκτωβρίου στα γυρίσματα στο Νέο Μεξικό «δεν θα μπορούσε να πυροδοτηθεί, αν κάποιος δεν τραβούσε τη σκανδάλη».

Σε μια συνέντευξη με τον Τζορτζ Στεφανόπουλο του ABC τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μπάλντουιν επέμεινε ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε, δεν το έκανα. Δεν θα στόχευα ποτέ κάποιον με όπλο και να τραβούσα την σκανδάλη, ποτέ. Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Μια σφαίρα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στα γυρίσματα», σύμφωνα με τον ηθοποιό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.