Ανατριχίλα στη Νότια Αφρική: Εργαζόμενος σε σούπερ μάρκετ επιχείρησε να κλέψει μωρό (βίντεο)

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι περνούσε δίπλα από το καρότσι, το μωρό σήκωσε τα χεράκια του κι έτσι εκείνος το σήκωσε

Ανατριχίλα στη Νότια Αφρική: Εργαζόμενος σε σούπερ μάρκετ επιχείρησε να κλέψει μωρό (βίντεο)

Σοκαριστικό είναι ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν άνδρα να επιχειρεί να κλέψει το μωρό μιας μητέρας το οποίο ήταν στο καροτσάκι του, μέσα σε σουπερμάρκετ.

Η Ντανιέλα Γουλφ, μια μητέρα δύο παιδιών, έκανε τα ψώνια της στο σουπερμάρκετ στην πόλη Άλμπερτον κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική.

Η οκτώ μηνών κόρη της ήταν καθισμένη στο καρότσι. Για μια στιγμή, η μητέρα γύρισε την πλάτη της.

Δεν χρειάστηκε περισσότερος χρόνος στον άνδρα που σήκωσε το μωρό από το κάθισμα και άρχισε να απομακρύνεται.

Ο άνδρας ήταν εργαζόμενος στο σουπερ μάρκετ και όπως φαίνεται στο βίντεο, με αργά βήματα πλησίασε το καρότσι και σήκωσε το μωρό από το κάθισμά του.

Η Γουλφ, σε κατάσταση πανικού, όρμησε προς τον άνδρα, πήρε στην αγκαλιά το μωρό.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η ίδια πόσταρε στον λογαριασμό της στο Facebook το βίντεο που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι την στιγμή που περνούσε δίπλα από το καρότσι, το μωρό σήκωσε τα χεράκια του κι έτσι εκείνος το σήκωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία τον συνέλαβε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.