ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χαμός σε αεροπλάνο: Άνδρας έστειλε γυμνή φωτογραφία στους επιβάτες – Η αντίδραση του πιλότου

Χρησιμοποίησε το AirDrop της Apple

Χαμός σε αεροπλάνο: Άνδρας έστειλε γυμνή φωτογραφία στους επιβάτες – Η αντίδραση του πιλότου

Πιλότος πτήσης της Southwest Airlines απείλησε να ματαιώσει την απογείωση, όταν κάποιος μέσα στο αεροπλάνο έστειλε γυμνή φωτογραφία σε άλλους επιβάτες. 

Κάποιο άτομο μέσα στο αεροπλάνο χρησιμοποίησε το AirDrop της Apple για να στείλει τη γυμνή φωτογραφία. Πρόκειται για υπηρεσία που επιτρέπει την ασύρματη αποστολή φωτογραφιών, βίντεο ή άλλων δεδομένων σε κοντινές συσκευές.

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση που επρόκειτο να απογειωθεί από το Χιούστον με προορισμό το Κάμπος σαν Λούκας στο Μεξικό. «Εάν αυτό συνεχιστεί όσο είμαστε στο έδαφος, θα πρέπει να πάω ξανά στην πύλη, όλοι θα πρέπει να αποβιβαστούν, θα εμπλακεί η ασφάλεια… και οι διακοπές θα καταστραφούν», ακούγεται να λέει ο πιλότος σε βίντεο που έχει περίπου 2,7 εκατ. views στο TikTok.

«Οπότε, ό,τι κι αν είναι αυτό το AirDrop, σταματήστε να στέλνετε γυμνές φωτογραφίες και ας πάμε στο Κάμπο», συμπλήρωσε ο πιλότος.

Η επιβάτης Τίγκλορ Μαρσάλις, που τράβηξε το βίντεο, είπε στο CNN ότι είχε μόλις επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με φίλους, όταν η ίδια και άλλοι γύρω της έλαβαν μια ενημέρωση για αρχεία που εστάλησαν μέσω του AirDrop.

Η Μαρσάλις δήλωσε ότι απέρριψε το αίτημα να λάβει το αρχείο, αλλά δυο γυναίκες μπροστά της το αποδέχθηκαν και της έδειξαν τη φωτογραφία. «Ήταν ένας γυμνός άνδρας που το είχε στείλει με AirDrop σε όλους», δήλωσε.

Μία άλλη γυναίκα ταράχθηκε με τη φωτογραφία- περιέγραψε η Μαρσάλις- και είπε σε αεροσυνοδό τι συνέβαινε. Εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε τον πιλότο και η Μαρσάλις άρχισε να τραβά το βίντεο, γιατί σκέφτηκε ότι κάτι θα συνέβαινε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε ότι ο πιλότος χειρίστηκε πολύ επαγγελματικά την κατάσταση. Έπειτα από δέκα λεπτά, το πλήρωμα έκανε την επίδειξη των σωστικών μέσων και απογειώθηκαν, ενώ τίποτα άλλο δεν συνέβη σε πτήση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.