ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Άνδρας χάθηκε στο δάσος και είχε μια παράξενη ιδέα για να επιβιώσει

Μπορεί να ήταν λίγο ανορθόδοξη, αλλά αποδείχθηκε σωστή

Άνδρας χάθηκε στο δάσος και είχε μια παράξενη ιδέα για να επιβιώσει

Ήταν Μάιος του 2010. Ένας άνδρας βρισκόταν με τη βάρκα του σε μια λίμνη στον βόρειο Καναδά. Αυτό που δεν είχε υπολογίσει, ήταν ο κακός καιρός που παραμόνευε.

Η βάρκα του κατέληξε στο δάσος, το ίδιο και αυτός. Δεν υπήρχε κανένας απολύτως τρόπος να επικοινωνήσει με κάποιον. Το κρύο στην περιοχή και το δάσος, θα τον σκότωναν. Ωστόσο, είχε μαζί του ένα τσεκούρι.

Η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας SaskPower είναι υπεύθυνη για την ηλεκτροδότηση στην επαρχία Saskatchewan, του Καναδά. Ο άτυχος άνδρας ήξερε ότι αν κόψει μερικούς ηλεκτρικούς στύλους, η εταιρεία θα στείλει κάποιον για να ελέγξει γιατί υπήρξε βλάβη στο δίκτυο.

Έκοψε όχι έναν, ούτε δυο, αλλά τέσσερις στύλους. Η πράξη του προκάλεσε βλάβες σε κοντινές περιοχές με αρκετά εκατοντάδες σπίτια να μένουν χωρίς ηλεκτρικό για περίπου 30 ώρες. Η σκέψη του αποδείχθηκε σωστή.

Η εταιρεία έστειλε ελικόπτερο για να βρει το σημείο που έγινε η βλάβη. Και εκτός από τέσσερις κομμένους στύλους ανακάλυψε και έναν άνδρα που είχε χαθεί στο σημείο για μερικές ημέρες και ήταν πλέον απελπισμένος για βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία αποφάσισε της περίπτωσης να μη ζητήσει αποζημίωση για τη ζημιά, αλλά πολύς κόσμος στης γύρω περιοχές, όταν έμαθε για το περιστατικό, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Αλλά ο άνθρωπος τελικά σώθηκε και αυτό ήταν το πιο σημαντικό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.