Άνδρας ζούσε εννέα μήνες σαν κατσίκα για να… ξεφύγει από το άγχος της καθημερινότητας (φωτο)

Ο συγγραφέας ταξίδεψε σε μια φάρμα στις Άλπεις για να βυθιστεί πλήρως στη ζωή των κατσικιών

Άνδρας ζούσε εννέα μήνες σαν κατσίκα για να… ξεφύγει από το άγχος της καθημερινότητας (φωτο)

Στο βιβλίο του με τίτλο «GoatMan: How I Took A Holiday From Being a Human», ο Thwaites περιγράφει πώς υιοθέτησε προσθετικές οπλές και προσπάθησε να τρώει χορτάρι προκειμένου να ζήσει περισσότερο σαν κατσίκα, αφού για χρόνια πίστευε ότι η ζωή θα ήταν πολύ λιγότερο αγχωτική ως ζώο.

Σε συνέντευξή του στο Today Programme του BBC Radio 4, ο Thwaites θυμήθηκε ότι σκεφτόταν ως παιδί ότι δεν θα χρειαζόταν να πηγαίνει σχολείο αν ήταν γάτα, και αργότερα βασίστηκε στον ευσεβή του πόθο αφού πρόσεχε τον «ευτυχισμένο και χαρούμενο» σκύλο της ανιψιάς του.

Ο Thwaites πέρασε εννέα μήνες στη προσπάθεια του να ζήσει σα κατσίκα, ενώ η χρηματοδότησή του βοήθησε στην πληρωμή προσθετικών άκρων, συμπεριλαμβανομένων δύο επιπλέον ποδιών και οπλών, που κατασκευάστηκαν από έναν γιατρό της κλινικής προσθετικής του Πανεπιστημίου του Σάλφορντ.

Επίσης, εξέτασε το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ψεύτικο στομάχι που θα τον βοηθούσε να χωνέψει το γρασίδι, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αυτό το σχέδιο λόγω προειδοποιήσεων για προβλήματα υγείας.

Ο συγγραφέας ταξίδεψε τελικά σε μια φάρμα στις Άλπεις για να βυθιστεί πλήρως στη ζωή των κατσικιών, μετά την οποία περιέγραψε την τριήμερη εμπειρία στη φάρμα ως «ένα ιδιαίτερο είδος χρόνου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.