ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ανήσυχη μάνα: Ο γιος της αυτοπροσδιορίζεται ως… γάτος αλλά δεν βρίσκει κτηνίατρο! (βίντεο)

Η μητέρα κλαίει γιατί ο κτηνίατρος της είπε ότι δεν μπορεί να αναλάβει τον γιο της

Ανήσυχη μάνα: Ο γιος της αυτοπροσδιορίζεται ως… γάτος αλλά δεν βρίσκει κτηνίατρο! (βίντεο)

Ο γιος αυτής της γυναίκας αυτοπροσδιοριζεται ως… γάτα.

Η μητέρα κλαίει γιατί ο κτηνίατρος της είπε ότι δεν μπορεί να τον αναλάβει καθώς ο γιος της ανατομικά μοιάζει αρκετά με άνθρωπο.

Εκείνη ανησυχεί επειδή δεν βρίσκει κτηνίατρο για το σπλάχνο της. Απίστευτο αλλά αληθινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.