ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Σκωτσέζικης βότκας στο Εδιμβούργο

Η δομή του κτιρίου έχει το σχήμα ενός θόλου από καθρέπτες

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Σκωτσέζικης βότκας στο Εδιμβούργο

Στο Jupiter Artland, το διάσημο και φημισμένο πάρκο γλυπτών που βρίσκεται έξω από το Εδιμβούργο δημιουργήθηκε το X MUSE Temple. Την υπογραφή έχει το στούντιο ντιζάιν Formafantasma. Πρόκειται για το κεντρικό κατάστημα της πρώτης σκωτσέζικης blended βότκας από κριθάρι.

Η δομή του κτιρίου έχει το σχήμα ενός θόλου από καθρέπτες με επιμελώς σχεδιασμένο εσωτερικό από κατά παραγγελία χειροποίητα αντικείμενα και υλικά που έχουν αντληθεί από την περιοχή.

Το εσωτερικό ντεκόρ

Το κεντρικό τραπέζι γευσιγνωσίας κατασκευάστηκε τοπικά από μασίφ σκωτσέζικο γρανίτη και μαυρισμένη βελανιδιά ενώ οι δρύινες καρέκλες τραπεζαρίας είναι φιναρισμένες με ιδιαίτερα υφάσματα.

«Θελήσαμε να εκφράσουμε τις ισχυρές σκωτσέζικες ρίζες της βότκας, με την επιλογή αυθεντικών υλικών που μπορούσαν να βρεθούν στη Σκωτία και γύρω από αυτήν» τόνισαν, μιλώντας στο Designboom, οι Andrea Trimarchi και Simone Farresin, ιδρυτές του Formafantasma.

Ο γυάλινος θόλος

Το μιλανέζικο στούντιο ντιζάιν σχεδίασε έναν υάλινο ηλιακό θόλο που προσκαλεί τη φύση του Jupiter Artland μέσα στο Temple.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι είστε φίλοι της βότκας και βρεθείτε στη μαγευτική Σκωτία, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το συγκεριμένο κατάστημα και σίγουρα η αισθητική του χώρου θα σας εντυπωσιάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.