ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανταρκτική: Συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν το «κρυμμένο καταφύγιο» του Χίτλερ μέσω Google maps

Η υποτιθέμενη «πόρτα» αποκαλύφθηκε από έναν χρήστη του Facebook

Ανταρκτική: Συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν το «κρυμμένο καταφύγιο» του Χίτλερ μέσω Google maps

Συνωμοσιολόγοι του διαδικτύου προχώρησαν σε μια νέα «ανακάλυψη». 

Όπως αναφέρουν εντόπισαν «κρυφή πόρτα των Ναζί» στους Χάρτες Google.

Οι χρήστες έψαχναν την Ανταρκτική και τελικά βρήκαν το μέρος όπου ο Αδόλφος Χίτλερ φέρεται να είχε χτίσει για να μείνει μετά τον πόλεμο.

Η υποτιθέμενη «πόρτα» αποκαλύφθηκε από έναν χρήστη του Facebook, ο οποίος έκτοτε μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το «κρυμμένο καταφύγιο» του Χίτλερ.

Οι θεωρητικοί της… συνωμοσίας έσπευσαν να εξηγήσουν το εύρημα, με το σκιερό τετράγωνο να μοιάζει με μια είσοδο, κρυμμένη στα φύλλα πάγου της Ανταρκτικής.

Μερικές συνωμοσίες σχετικά με την επιβίωση του Χίτλερ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο λένε ότι ο Άδόλφος διέφυγε στην Αργεντινή ή την Ανταρκτική.

Η πρόσφατη «ανακάλυψη» μιας κρυφής πόρτας ώθησε ορισμένους να πιστέψουν ότι πρόκειται για μια κρυφή γερμανική βάση, η οποία θα μπορούσε να είχε κατασκευαστεί το 1938 κατά τη διάρκεια μιας αποστολής εκεί για την παραγωγή πετρελαίου φαλαινών.

Δημοφιλείς θεωρίες… συνωμοσίας στο διαδίκτυο ισχυρίζονται τώρα ότι η πόρτα οδηγεί σε μια υπόγεια βάση όπου κρυβόταν η ναζιστική ελίτ, αλλά ορισμένοι ενδιαφέρονται περισσότερο για τις εξωγήινες δυνατότητες του συγκεκριμένου ευρήματος.

Οι θεωρίες διασκορπίστηκαν στο Facebook καθώς οι χρήστες προσπάθησαν να βρουν ποιο θα μπορούσε να είναι το περίεργο σημείο, με έναν χρήστη να ισχυρίζεται ότι ήταν μια «πόρτα» που «οδηγεί σε αυτήν που βρήκαν στον Άρη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.