ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αντιδράσεις για το πρωτοσέλιδου του Glamour: Δείχνει έναν τρανς που είναι έγκυος (φώτο)

Γέννησε ένα κοριτσάκι

Αντιδράσεις για το πρωτοσέλιδου του Glamour: Δείχνει έναν τρανς που είναι έγκυος (φώτο)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης του Glamour, το οποίος δείχνει έναν τρανς, ο οποίος είναι έγκυος. 

«Είχα ένα πρωί ένα πολύ περίεργο συναίσθημα. Έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν θετικό». Η περιγραφή από το πρόσωπο που είναι στο εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης του Glamour είναι, εκ πρώτης όψεως, εντελώς κοινότοπη.

Ανήκει στον Λόγκαν Μπράουν, τον 27χρονο τρανς άνδρα από τη Βρετανία, ο οποίος είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη του στο μπλογκ του τον περασμένο Νοέμβριο.

Πόζαρε στο περιοδικό γυμνόστηθος να κρατά την κοιλιά του σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με κοστούμι και γραβάτα ζωγραφισμένα πάνω του, σε μια απομίμηση του εξωφύλλου με την εγκυμονούσα Ντέμι Μουρ.

Ο Μπράουν γέννησε με καισαρική στις 17 Μαΐου ένα κοριτσάκι, την Νόβα.

Η επιλογή του περιοδικού να γιορτάσει με αυτόν τον τρόπο τον Ιούνιο, μήνα ομοφυλόφιλης περηφάνιας έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα.

Η συνέντευξη, και κυρίως οι εικόνες που τη συνοδεύουν, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, με κάποιους να ζητούν μποϊκοτάζ και άλλους να κατακεραυνώνουν τη γλώσσα της συνέντευξης.

Ο Πιρς Μόργκαν έγραψε ότι ο Λόγκαν «μια βιολογική γυναίκα που έμεινε έγκυος, όπως εκατοντάδες εκατομμύρια βιολογικές γυναίκες κάθε χρόνο, γιατί το παρουσιάζετε αυτό σαν να έμεινε έγκυος ένας άντρας, κάτι βιολογικά αδύνατο;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.