ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτο περιστατικό: Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο έχοντας κολλημένο μέσα στον λαιμό του ένα χταπόδι

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι από αυτό που είδαν στην εξέταση

Απίστευτο περιστατικό: Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο έχοντας κολλημένο μέσα στον λαιμό του ένα χταπόδι

Ένα γεύμα με θαλασσινά, έμελλε να οδηγήσει έναν 55χρονο στο νοσοκομείο. Ο ασθενής είπε στους γιατρούς ότι άρχισε να κάνει εμετό αφού έφαγε το συγκεκριμένο μενού στη Σιγκαπούρη.

Οι γιατροί που εξέτασαν τον άνδρα πραγματοποίησαν αξονική τομογραφία για να εντοπίσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Όπως αναφέρει η DailyMail οι γιατροί του νοσοκομείου Tan Tock Seng πέρασαν το ενδοσκόπιο στο στομάχι του 55χρονους και χρησιμοποίησαν λαβίδες προκειμένου να πιάσουν το κεφάλι του χταποδιού.

Η ιατρική ομάδα που μοιράστηκε την ιστορία το 2018, είπε ότι τα μπλοκαρίσματα τροφίμων σε ανθρώπους είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους στο νοσοκομείο.

Χρειάζεται ενδοσκοπική αντιμετώπιση στο 10% με 20% των περιπτώσεων, ενώ λιγότερο από το 1% απαιτεί χειρουργική επέμβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η τεχνική ώθησης είναι η κύρια μέθοδος που συνιστάται και έχει υψηλά ποσοστά επιτυχίας, ωστόσο η χρήση υπερβολικής δύναμης μπορεί να προκαλέσει διάτρηση του οισοφάγου» είπε η ομάδα του νοσοκομείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.