ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Απίστευτο περιστατικό σε σχολική αίθουσα των ΗΠΑ: Μαθήτρια πέταξε καρέκλα στο κεφάλι δασκάλας (βίντεο)

Το viral βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές

Απίστευτο περιστατικό σε σχολική αίθουσα των ΗΠΑ: Μαθήτρια πέταξε καρέκλα στο κεφάλι δασκάλας (βίντεο)

Ένα απίστευτο βίντεο έγινε viral στα social media, το οποίο δείχνει μια 15χρονη μαθήτρια λυκείου του Μίσιγκαν, να εκσφενδονίζει μια καρέκλα στο κεφάλι της δασκάλας της.

Η ανήλικη που κατηγορείται ότι εκτόξευσε μια μεταλλική καρέκλα στο κεφάλι της ανυποψίαστης καθηγήτριας συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες μετά την «απαράδεκτη πράξη βίας».

Στο βίντεο που έχει γίνει πλέον viral και καταγράφηκε την Πέμπτη, δύο μαθήτριες εμπλέκονται σε έντονο καυγά όπου βρίζουν η μία την άλλη.

Η δασκάλα, η οποία προσπάθησε να αποκαταστήσει την τάξη, είχε γυρισμένη την πλάτη της όταν ένα από τα κορίτσια πήρε τη μεταλλική καρέκλα και την εκσφενδόνισε προς την κατεύθυνση της εκπαιδευτικού.

Η καρέκλα χτύπησε την εκπαιδευτικό στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, όπου παρέμεινε ακίνητη για μερικά δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τη New York Post.

Και τα δύο κορίτσια που συμμετείχαν στον καυγά συνελήφθησαν.

Η ανώνυμη εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός της στο κεφάλι και είναι «καλά στην υγεία της», σύμφωνα με δήλωση του επιθεωρητή της περιφέρειας. Έκτοτε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και εξέφρασε τα σχέδιά της να επιστρέψει στην τάξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το viral βίντεο – το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές στο X, πρώην Twitter – προκάλεσε την οργή των τοπικών αξιωματούχων οι οποίοι επεσήμαναν ότι η επίθεση ενισχύει το κακό σχολικό σύστημα του Μίσιγκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.