ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Απίστευτο περιστατικό στη Μαλαισία: Ψάρι καρφώθηκε στη… μύτη ενός σέρφερ (φωτο)

Ο τραυματισμός του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός

Απίστευτο περιστατικό στη Μαλαισία: Ψάρι καρφώθηκε στη… μύτη ενός σέρφερ (φωτο)

Πρωτοφανές είναι το περιστατικό που σημειώθηκε στην Μαλαισία όταν ένας σέρφερ είδε ένα ψάρι να καρφώνεται στη… μύτη του.

 Ο λόγος για τον Steve Kazic, ο οποίος έγινε viral για τους λάθος λόγους!

Ο Αυστραλός σέρφερ, βρισκόταν στην ακτή στα Mentawai Islands. Ο τυχερός-άτυχος πρωταγωνιστής της ιστορίας μας καθόταν πάνω στη σανίδα του, παρέα με άλλους σέρφερς, όταν ένιωσε έναν οξύ πόνο στη μύτη. Αμέσως νόμισε πως κάποιος φίλος του τον χτύπησε με κάποιο φύκι, ωστόσο η αλήθεια ήταν πέρα από κάθε φαντασία.


Μια ζαργάνα είχε πεταχτεί από το νερό και είχε καρφώσει στη μύτη τον Kazic, ενώ το ψάρι αποκόπηκε!

Ο τραυματισμός δεν ήταν ωστόσο ιδιαίτερα σοβαρός με τους γιατρούς να αφαιρούν το κομμάτι από το μυτερό ρύγχος του ψαριού, ράβοντας τον άτυχο σέρφερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επέμβαση μάλιστα έγινε στην παραλία καθώς το νοσοκομείο ήταν πάνω από 220 χιλιόμετρα μακριά, με έναν λουόμενο, ονόματι Kyle Kophamel να αναλαμβάνει την ευθύνη, όπως αναφέρει το Perth Now.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.