ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απίθανο βίντεο: Άνδρας γίνεται… υψίφωνος μόλις βλέπει ένα σκίουρο στο γραφείο του!

Ο άνδρας είναι συγκεντρωμένος σε μια βιντεοκλήση, όταν ξαφνικά «πετάγεται»

Απίθανο βίντεο: Άνδρας γίνεται… υψίφωνος μόλις βλέπει ένα σκίουρο στο γραφείο του!

Στιγμές γέλιου χαρίζει βίντεο που έχει γίνει viral, στο οποίο καταγράφεται η απίστευτη αντίδραση ενός άνδρα, όταν βλέπει ένα σκίουρο στο γραφείο του.

Το βίντεο δείχνει τον άγνωστο άνδρα να είναι συγκεντρωμένος σε μια βιντεοκλήση στο γραφείο του σπιτιού του, προτού ξαφνικά «πεταχτεί» ξαφνιασμένος αντικρίζοντας το ζώο.

Μάλιστα, μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία του σκίουρου, ο άνδρας πιάνει ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ που έχει πίσω από την καρέκλα του γραφείου του.

Το σκιουράκι, όμως, τρομαγμένο κι αυτό, πηδάει στο γραφείο του με απίστευτη ταχύτητα, με τις σκηνές που ακολουθούν να προσφέρουν άπλετο γέλιο.

@whoalaureik Just your average conference call #scaredme #squirrelsoftiktok #squirrelattack #squirrel #conferencecall #edwardmarcchocolatier #foryoupage #fyp #afv ♬ original sound – Lauren
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.