ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποκαλύψεις για τη Μέγκαν Μάργκλ: Οι απειλές για χωρισμό με τον πρίγκιπα Χάρι και το bullying στο προσωπικό

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως

Αποκαλύψεις για τη Μέγκαν Μάργκλ: Οι απειλές για χωρισμό με τον πρίγκιπα Χάρι και το bullying στο προσωπικό

Λίγο μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και πριν την κυκλοφορία της πρώτης αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι ένα βιβλίο που υπογράφει η δημοσιογράφος Κέιτι Νίκολ «καίει» τη δούκισσα του Σάσσεξ.

Πρώην μέλος του προσωπικού της υποστηρίζει ότι η δούκισα του Σάσεξ, ήταν «νάρκισσος κοινωνιοπαθής» που μηχανορραφούσε για την έξοδό της από το παλάτι από την αρχή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ήλπιζαν να μετακομίσουν σε μια «σουίτα διαμερισμάτων στο Κάστρο του Ουίνδσορ», αλλά τελικά τους παραχωρήθηκε το Frogmore Cottage.

Ο πρίγκιπας Χάρι, και η Μέγκαν Μαρκλ, φέρεται να… γλυκοκοίταζαν ένα σπίτι στην καρδιά της κατοικίας της Βασίλισσας στο Μπέρκσαϊρ, αλλά απογοητεύτηκαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που δημοσιεύθηκαν στο βιβλίο της Κέιτι Νίκολ, The New Royals.

Σε ένα άλλο σημείο του βιβλίου η συγγραφέας ισχυρίζεται ότι η αείμνηστη Βασίλισσα εξεπλάγη που η διαζευγμένη Μέγκαν επέλεξε ένα λευκό νυφικό στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι ενώ πρόσθεσε ότι όταν η Μέγκαν μίλησε άσχημα και τιμώρησε έναν εργαζόμενο στην κουζίνα του Παλατιού που της ετοίμαζε ένα ειδικό γεύμα η βασίλισσα της απάντησε ότι «εμείς σε αυτή την οικογένεια δεν μιλάμε έτσι».

Ένα δεύτερο, βιβλίο που κυκλοφόρησε υπότον τίτλο: «Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown» από τον Βαλεντίν Λόου (o ρεπόρτερ των ανακτόρων για τους «Times» του Λονδίνου), ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν πίστευε ότι θα ήταν η «Beyoncé του Ηνωμένου Βασιλείου» όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, πριν διαπιστώσει ότι μισούσε τους αυστηρούς κανόνες της βασιλικής ζωής και αργότερα παραιτηθεί εντυπωσιακά από τα καθήκοντά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Λόου, δυο μέλη του προσωπικού του παλατιού οδηγήθηκαν σε παραίτηση λόγω του bullying στον χώρο εργασίας τους. Ένα ακόμη άτομο, που εργαζόταν επίσης ως βοηθός, είπε ότι η πρώην ηθοποιός το είχε «εξευτελίσει» σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.