ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απολογία Α.Γκουτέρες μετά τις δηλώσεις του Ισραήλ να παραιτηθεί: «Παραποιήθηκαν τα λεγόμενα μου»

Αντίποινα του Ισραήλ για τις δηλώσεις Γκουτέρες - «Τέλος στις βίζες στα μέλη του ΟΗΕ, θα σας δώσουμε ένα μάθημα»

Απολογία Α.Γκουτέρες μετά τις δηλώσεις του Ισραήλ να παραιτηθεί: «Παραποιήθηκαν τα λεγόμενα μου»

«Είναι ψευδές να με κατηγορείτε ότι δικαιολογώ τρομοκρατικές πράξεις της Χαμάς» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά την ένταση που προκλήθηκε στο Συμβούλιο Ασφαλείας με τον Ισραηλινό πρεσβευτή να ζητά να παραιτηθεί και τον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών να του λέει «σε ποιον κόσμο ζεις;».

Η οργή στους κόλπους των Ισραηλινών αξιωματούχων προκλήθηκε αφότου ο ΓΓ δήλωσε ότι η επίθεση της Χαμάς «δεν έγινε σε κενό αέρος».

«Τα παράπονα του παλαιστινιακού λαού δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τις φρικτές επιθέσεις της Χαμάς» δηλώνει τώρα ο Γκουτέρες και συνεχίζει με  παρέμβαση αναφορικά με «όλες τις πτυχές της κρίσης στη Μέση Ανατολή».

Δήλωσε «σοκαρισμένος» από την «παραποίηση», όπως χαρακτηριστικά είπε, των σχολίων του, προσθέτοντας ότι τον παρουσίασαν να «δικαιολογεί τις τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς».

 «Αυτό είναι ψευδές. Ήταν το αντίθετο», υπογράμμισε ο Γκουτέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω ότι ήταν απαραίτητο να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, ιδίως από σεβασμό προς τα θύματα και τις οικογένειές τους» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.