ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αργεντινή: Λείψανα αγνοούμενου άνδρα βρέθηκαν στο στομάχι καρχαρία – Τον αναγνώρισαν από τα τατουάζ

Αναμένονται και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA ώστε να επιβεβαιώσουν και επίσημα την ταυτότητά του

Αργεντινή: Λείψανα αγνοούμενου άνδρα βρέθηκαν στο στομάχι καρχαρία – Τον αναγνώρισαν από τα τατουάζ

Λείψανα άνδρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και λίγο καιρό, εντοπίστηκαν στο στομάχι καρχαρία.

Ο 32χρονος Ντιέγκο Μπάρια, πατέρας τριών παιδιών, εθεάθη τελευταία φορά καθώς οδηγούσε σε ακτή της Αργεντινής στις 18 Φεβρουαρίου.

Το πρωί της Κυριακής, δύο ψαράδες ανέφεραν στο τοπικό λιμεναρχείο πως έπιασαν τρεις καρχαρίες στην περιοχή στην οποία είχε εντοπιστεί το όχημα του 32χρονου.

Αν ο Παύλος Πολάκης διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδρύσει δικό του κόμμα, θα το ψηφίζατε;

  • Ναι (41%, 6.209 Votes)
  • Όχι (45%, 6.789 Votes)
  • Ίσως (10%, 1.459 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (4%, 651 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.108

Loading ... Loading ...

Σύμφωνα με το Sky News, η Ντανιέλα Μιλατρούζ, επικεφαλής της έρευνας για τον εντοπισμό του 32χρονου, δήλωσε στα τοπικά μέσα πως οι ψαράδες ανέφεραν πως «όταν καθάριζαν τους καρχαρίες, βρήκαν ανθρώπινα λείψανα σε έναν εξ αυτών».

Η οικογένεια του Μπάρια τον αναγώρισε από «ένα τατουάζ που φαινόταν στα λείψανα» συμπλήρωσε η ίδια, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA ώστε να επιβεβαιώσουν και επίσημα την ταυτότητά του.

Δεν είναι σαφές το τι συνέβη, ωστόσο, η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.