ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αργεντινή: Viral τα «καυτά» φιλιά του προέδρου με τη σύντροφό του στη σκηνή κατάμεστου θεάτρου (βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μιλέι ανταλλάσσει δημοσίως καυτά φιλιά με τη σύντροφό του

Αργεντινή: Viral τα «καυτά» φιλιά του προέδρου με τη σύντροφό του στη σκηνή κατάμεστου θεάτρου (βίντεο)

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν βίντεο που καταγράφουν τα καυτά φιλιά του Χαβιέρ Μιλέι, νέου προέδρου της Αργεντινής και πρώην εκπαιδευτή ταντρικού σεξ με τη σύντροφό του, Φατίμα Φλόρεζ στη σκηνή κατάμεστου θεάτρου.

Ο 53χρονος Μιλέι έφθασε στο Roxy Theatre στο Μαρ ντελ Πλάτα γύρω στις 21:40 τοπική ώρα το βράδυ της Παρασκευής, αφού ταξίδεψε με εμπορική πτήση του εθνικού αερομεταφορέα, Aerolineas Argentinas από το Μπουένος Άιρες στην πόλη.

Πλήρωσε κανονικά από την τσέπη του το εισιτήριο για την παράσταση σύμφωνα με τοπικά Μμε και αφού απήλαυσε το νέο μιούζικαλ “Fatima 100%”, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Φλόρεζ, ανέβηκε στη σκηνή όπου τον περίμενε η σύντροφός του ντυμένη με μια χρυσαφί αποκαλυπτική στολή και ασορτί γάντια.

Μετά από μια σύντομη ομιλία προς το κοινό, κατά την οποία προειδοποίησε ότι περιμένουν τα δύσκολα την Αργεντινή, αλλά η χώρα πρέπει να προχωρήσει μπροστά, αντάλλαξε με την Φλόρεζ ένα παθιασμένο φιλί αδιαφορώντας για τα βλέμματα των θεατών ή τις κάμερες που κατέγραφαν κάθε του κίνηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μιλέι ανταλλάσει δημοσίως καυτά φιλιά με τη σύντροφό του, αφού το ίδιο είχε κάνει σε ζωντανή αναμετάδοση τη βραδιά των εκλογών τον περασμένο Νοέμβριο, όταν επικράτησε με διαφορά του αντιπάλου του.

Στο θέατρο τον συνόδεψαν η αδελφή του, Καρίνα και ο επικεφαλής της ασφάλειάς του, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Μετά την παράστασή της η Φλόρεζ, δημοφιλής κωμικός και μίμος στην Αργεντινή, ευχαρίστησε τον Μιλέι από σκηνής για την παρουσία του στο σόου και αποχώρησαν λίγο αργότερα μαζί.

Στη διάρκεια του μιούζικαλ η Φλόρεζ υποδύθηκε μεταξύ άλλων τον Μιλέι, την πρώην πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρχνερ, την Τέιλορ Σουίφτ, την Τίνα Τέρνερ και τη Λάιζα Μινέλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλέι και Φλόρεζ είναι ζευγάρι από το 2022, μετά τη συνάντησή τους σε δημοφιλές στην Αργεντινή talk show, δύο μήνες προτού η κωμικός χωρίσει από τον τότε σύζυγό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.