ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυστραλία: 23χρονος πέθανε αφού θάφτηκε στην άμμο – Τι αναφέρουν οι Αρχές

Έπεσε σε μια μεγάλη τρύπα, σε παραλία και εγκλωβίστηκε

Αυστραλία: 23χρονος πέθανε αφού θάφτηκε στην άμμο – Τι αναφέρουν οι Αρχές

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 23χρονος νεαρός σε παραλία, σε νησί της Αυστραλίας, αφού θάφτηκε στην άμμο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Τζος Τέιλορ βρισκόταν σε ένα απομακρυσμένο κάμπινγκ, δημοφιλή τουριστικό προορισμό, στο νησί Bribie στο Κουίνσλαντ όταν έπεσε σε μια μεγάλη τρύπα σε μια παραλία και εγκλωβίστηκε το Σάββατο.

Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Princess Alexandra όπου και τελικά πέθανε την Πέμπτη, ανακοίνωσε η αστυνομία του Κουίνσλαντ.

Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό και προτρέπουν τους μάρτυρες ή οποιονδήποτε μπορεί να έχει βίντεο να εμφανιστεί.

Ο Τέιλορ ήταν με φίλους στην παραλία όταν έπεσε στην τρύπα, η οποία πιστεύεται ότι είχε σκαφτεί για να ψήσει ένα γουρούνι, σύμφωνα με το αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν θαμμένος στην άμμο και δεν μπορούσε να βγει έξω για αρκετό διάστημα. «Μπορεί να υπάρχουν πολλά άτομα που ήταν παρόντα και δεν έχουν μιλήσει ακόμη με την αστυνομία», ανέφεραν ντεντέκτιβ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.