ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυστραλία: Αστυνομικοί απειλούν να συλλάβουν πατέρα που κατήγγειλε άσεμνο βιβλίο

Η Αστυνομία του ζήτησε να φύγει αμέσως για να μην προκαλέσει αναστάτωση!

Αυστραλία: Αστυνομικοί  απειλούν  να συλλάβουν  πατέρα που  κατήγγειλε άσεμνο βιβλίο

Ένας αγανακτισμένος πατέρας ισχυρίζεται ότι βρήκε ένα βιβλίο στο παιδικό τμήμα μιας δημόσιας βιβλιοθήκης που περιείχε ένα κεφάλαιο για το «πώς να κάνετε πρωκτικό σεξ», οδηγώντας σε μια παράξενη σύγκρουση με την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον πατέρα να φύγει από τη βιβλιοθήκη Tamborine Mountain στο Κουίνσλαντ στην Αυστραλία  όταν αυτός  εξέφρασε ανησυχίες για το βιβλίο και η αστυνομία κλήθηκε να διαχειρισθεί την κατάσταση.

Στη συνέχεια, ανάρτησε στο Twitter σχετικά με το εύρημα – για τη «πορνογραφία» που είναι διαθέσιμη σε μικρά παιδιά!

Το βιβλίο  με τίτλο “What’s the T?” από τον τρανσέξουαλ συγγραφέα Juno Dawson φυλάσσεται στο τμήμα «νεότητας», για παιδιά  ηλικίας 14-18 ετών, αλλά ο πατέρας ισχυρίζεται ότι βρήκε το βιβλίο για το πρωκτικό σεξ στο «παιδικό τμήμα» της βιβλιοθήκης.

Το βιβλίο περιλαμβάνει ενότητες για το πώς να προετοιμάσετε το σώμα για το πρωκτικό σεξ και πώς τα παιδιά μπορούν να μεταβούν μεταξύ των δύο φύλων χωρίς να το μάθουν οι γονείς τους.

Η αστυνομία κλήθηκε στη βιβλιοθήκη Tamborine Mountain στο Κουίνσλαντ αναγκάζοντας τον πατέρα να φύγει από το χώρο, θεωρώντας το βιβλίο μάλλον φυσιολογικό!

Πριν κληθεί η αστυνομία, το προσωπικό εντόπισε τον άνδρα να καταγράφει τις σελίδες του βιβλίου.

Ο θυμωμένος άνδρας κατέγραψε ένα επτάλεπτο βίντεο της συνομιλίας του με το προσωπικό και την αστυνομία.

«Μόλις έφτιαχνα ένα βίντεο για αυτό το βιβλίο, το οποίο βρισκόταν στο τμήμα junior που διδάσκει στα παιδιά πώς να κάνουν πρωκτικό σεξ», είπε στο κλιπ και δείχνει μια σελίδα του βιβλίου στην οποία αναφέρεται στην κάμερα.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Υπάρχει ένα τμήμα (του βιβλίου) που δίνει στα παιδιά συμβουλές  για «μετάβαση χωρίς να το μάθουν οι γονείς τους».

Η βιβλιοθήκη είπε στην Daily Mail Australia ότι το βιβλίο βρισκόταν στο σωστό σημείο στην ενότητα Non-Fiction Young Adult (14-18).

Το ίδιο το βιβλίο έχει να κάνει με την ανακάλυψη «τι σημαίνει να είσαι νέος τρανς ή/και μη δυαδικός άνθρωπος στον 21ο αιώνα» και αποτελεί έναν «οδηγό» κατάλληλο για εφήβους ηλικίας 14 ετών και άνω.

Η βιβλιοθήκη επιβεβαίωσε ότι το βιβλίο – το οποίο έχει βαθμολογία 4,8 αστέρων στα πέντε στο Amazon – βρίσκεται στα ράφια από το 2021 και δεν είχε υπάρξει κανένα παράπονο πριν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.