ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Εντυπωσιακή γυμνάστρια κατήγγειλε ότι τη φωτογράφισαν topless χωρίς τη συγκατάθεσή της (βίντεο-φωτο)

«Ήταν νόμιμο» απάντησε η αστυνομία

Αυστραλία: Εντυπωσιακή γυμνάστρια κατήγγειλε ότι τη φωτογράφισαν topless χωρίς τη συγκατάθεσή της (βίντεο-φωτο)

H γυμνάστρια και influencer, Λίλι Κουκ, απόλαυσε παρέα με την αδερφή τη θάλασσα σε παραλία του Σίδνεϊ στην Αυστραλία, κάνοντας topless.

Εκείνη τη στιγμή, κάποιοι την φωτογράφιζαν χωρίς την άδειά της, με τις εικόνες της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ένας φίλος της, είδε τις φωτογραφίες στο internet και ειδοποίησε την Λίλι.

Η γυμνάστρια επικοινώνησε με τους άνδρες και τις φίλες τους σε ένα ομαδικό μήνυμα στο Instagram, ζητώντας εξηγήσεις, λαμβάνοντας την απάντηση πως φωτογράφιζαν το τοπίο και ήταν και αυτή μέσα στο «κάδρο».

«Λόγω της ποιότητας της εικόνας και της γωνίας, ήταν ξεκάθαρο ότι ένας από τους άνδρες με είχε πλησιάσει για να με φωτογραφίσει τόπλες», έγραψε η Κουκ.

Η γυμνάστρια πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό αλλά απογοητεύτηκε από τις απαντήσεις που έλαβε.

«Είμαι απογοητευμένη, θα με στοιχειώνει για πάντα»

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να απαγγελθούν κατηγορίες στους φερόμενους ως υπεύθυνους, καθώς η ίδια βρισκόταν σε δημόσιο χώρο όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία, απογοητεύτηκε και σοκαρίστηκε. Η αστυνομία της είπε ότι δεν είναι αδίκημα και έγκλημα η λήψη φωτογραφίας οποιουδήποτε ατόμου σε δημόσιο χώρο, παρά μόνο εάν τραβηχτεί ιδιωτικά.

«Είμαι απογοητευμένη γιατί πίστευα ότι κάτι θα γινόταν», δήλωσε στην εφημερίδα «Daily Telegraph» η Λίλι λέγοντας μάλιστα πως το ότι είδε φωτογραφίες της τόπλες, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου της επηρέασε την ψυχική της υγεία «επηρεάστηκε σε σημαντικό βαθμό η ψυχική μου υγεία» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι μια στιγμή στη ζωή μου που θα με στοιχειώνει για πάντα», παραδέχτηκε η νεαρή κοπέλα και τόνισε ότι προτίθεται να μιλήσει και με άλλες γυναίκες, οι οποίες υποστήριξαν ότι το ίδιο είχε συμβεί και σε αυτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.