ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Κάτοικοι χωριού ήρθαν αντιμέτωποι με κροκόδειλο

Το θηρίο τελικά πιάστηκε από αξιωματικούς άγριας ζωής

Αυστραλία: Κάτοικοι χωριού ήρθαν αντιμέτωποι με κροκόδειλο

Οι κάτοικοι στο βόρειο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας ήρθαν αντιμέτωποι με έναν κροκόδειλο 4 μέτρων, με το όνομα Χέρμπι.

Όπως αναφέρει η Daily Star, ο Χέρμπι είναι κροκόδειλος του αλμυρού νερού, ωστόσο δεν είχε κανένα πρόβλημα να κολυμπήσει τον ποταμό Χέρμπερτ και να επιτεθεί στους κατοίκους.

Ο Lawrence Perticato, κάτοικος της Cordelia, ενός αγροτικού σημείου που βρίσκεται πίσω στο ποτάμι, είπε ότι ο Χέρμπι του επιτέθηκε ενώ έκοβε το γκαζόν ενώ είχε φάει τρία από τα κοτόπουλα των γειτόνων του.

«Άρχισε να έρχεται για εμάς και να μας καταδιώκει στην όχθη του ποταμού εδώ. Έζησα στο ποτάμι όλη μου τη ζωή και έχω συνηθίσει τους κροκόδειλους και ξέρω πότε υπάρχει ένας επικίνδυνος. Με αυτόν όμως να μας καταδιώκει, έχει γίνει πολύ ανησυχητικό», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι συνήθιζε να ψαρεύει πολύ στο ποτάμι, αλλά δεν έχει καταφέρει να βάλει το σκάφος του ξανά γιατί ήταν «πολύ επικίνδυνο».

Με τον κροκόδειλο να καραδοκεί, ο Perticato συνέχισε λέγοντας ότι είχε περάσει μήνες «στα άκρα», προσθέτοντας: «Δεν έχει σημασία αν έχεις ζήσει στο ποτάμι όλη σου τη ζωή ή κοντά σε ποτάμια ή πλωτές οδούς, απλά πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου μην συναντήσεις ένα τέτοιο ζώο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θηρίο τελικά πιάστηκε από αξιωματικούς άγριας ζωής κοντά στο Ingham χρησιμοποιώντας μια παγίδα στην όχθη του ποταμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.