ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυστραλία: Σάλος με σχολικό ημερολόγιο – Καθηγητές ποζάρουν με αποκαλυπτικά κορμάκια (βίντεο) 

Οι εκπαιδευτικοί που εμφανίζονται στο ημερολόγιο αναμένεται να καταθέσουν στις Αρχές

Αυστραλία: Σάλος με σχολικό ημερολόγιο – Καθηγητές ποζάρουν με αποκαλυπτικά κορμάκια (βίντεο) 

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αυστραλία με τις εικόνες ενός σχολικού ημερολόγιου στις οποίες οι εκπαιδευτικοί ποζάρουν με αποκαλυπτικά κορμάκια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα του ημερολόγιου έγινε θέμα σε ολόκληρο τον κόσμο με εκπαιδευτικούς αλλά και μαθητές να καλούνται να δώσουν εξηγήσεις στο υπουργείο Παιδείας της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωτογραφίες είχαν τυπωθεί για ένα ημερολόγιο προσωπικού του 2023, που ήταν κρεμασμένο στην αίθουσα των εκπαιδευτικών. Τον περασμένο Δεκέμβριο, έγινε καταγγελία από μέλη του προσωπικού, την οποία οι εκπαιδευτικοί διέψευσαν, αλλά οι πρόσφατες φωτογραφίες που διέρρευσαν δεν άφησαν περεταίρω περιθώρια για αρνήσεις.

Όταν οι εικόνες διέρρευσαν σε μαθητές, άρχισαν να κάνουν ταχύτατα το γύρο του διαδικτύου.

Το υπουργείο Παιδείας της χώρας προσπαθεί να ρίξει τους τόνους, την ώρα που το σχολικό ημερολόγιο έχει γίνει τις τελευταίες μέρες κεντρικό θέμα συζήτησης στο Μπρίσμπειν.

«Αναμένουμε από όλο το προσωπικό να πληροί υψηλά πρότυπα συμπεριφοράς και διαγωγής. Το υπουργείο ερευνά επί του παρόντος αυτό το θέμα και δεν είναι σε θέση να παράσχει περαιτέρω πληροφορίες», επεσήμανε το υπουργείο Παιδείας Αυστραλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θέμα αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες, οι εκπαιδευτικοί που εμφανίζονται στο ημερολόγιο αναμένεται να καταθέσουν στις Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.