ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυστραλία: Σέρφερ βρήκε Rolex 40 και πλέον ετών σφηνωμένο στο βυθό – Λειτουργεί ακόμη (φωτο)

Είχε βγει στην παραγωγή μεταξύ των αρχών της δεκαετίας του 1960 και του τέλους της δεκαετίας του 1980

Αυστραλία: Σέρφερ βρήκε Rolex 40 και πλέον ετών σφηνωμένο στο βυθό – Λειτουργεί ακόμη (φωτο)

Xωρίς υπερβολή έναν κρυμμένο θησαυρό στα βάθη της θάλασσας εντόπισε ο Αυστραλός σέρφερ Ματ Κάντιμπι ενώ έκανε ψαροντούφεκο στο Noosa Heads, μια παράκτια πόλη στην Αυστραλία

Κάτω από ένα βράχο ήταν θαμμένο ένα Rolex Submariner.

«Απλώς κολυμπούσα με αναπνευστήρα γύρω από τις ίδιες περιοχές που συνήθως πηγαίνω στη Noosa. Κοιτάζοντας, παρατήρησα ένα Rolex Submariner με το λουράκι του πιασμένο κάτω από ένα βράχο», είπε ο Κάντιμπι.

Το ρολόι δεν είχε αχρηστευτεί αλλά η κάσα και η στεφάνη του ήταν εμφανώς αλλοιωμένες από τη θάλασσα. Το κρύσταλλο είχε πολλές γρατζουνιές.

Ο σέρφερ αρχικά πίστευε ότι το ρολόι που βρήκε ήταν μια φτηνή απομίμηση.

Ωστόσο επρόκειτο για αυθεντικό Rolex και είχε βγει στην παραγωγή μεταξύ των αρχών της δεκαετίας του 1960 και του τέλους της δεκαετίας του 1980.

Το ρολόι εξακολουθεί να λειτουργεί, σύμφωνα με τον σέρφερ, γεγονός που δείχνει την κατασκευαστική του υπεροχή, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο μοντέλο σχεδιάστηκε για καταδύσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.