ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυστραλία: Στους δρόμους δεκάδες διαδηλωτές με… στριγνκ μπικίνι μετά τις εκκλήσεις για απαγόρευση

Υποστηρίζουν ότι «αποσπούν την προσοχή»

Αυστραλία: Στους δρόμους δεκάδες διαδηλωτές με… στριγνκ μπικίνι μετά τις εκκλήσεις για απαγόρευση

Στους δρόμους βγήκαν δεκάδες διαδηλωτές φορώντας τα στρινγκ τους στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, μετά τις σκέψεις την απαγόρευση των αποκαλυπτικών μπικίνι.

Δεκάδες ντόπιοι φόρεσαν τα πιο αποκαλυπτικά τους μαγιό τους και απαίτησαν να φορούν ό,τι θέλουν στην παραλία. Το θέμα ξεκίνησε όταν ο Ian Grace, πρώην νικητής του βραβείου Gold Coast Volunteer Of The Year, είπε ότι οι γυναίκες και τα κορίτσια που φορούν στρινγκ «είναι φτηνές».

Ο Grace έστειλε επιστολή στον Tom Tate, δήμαρχο της Χρυσής Ακτής, λέγοντας ότι είχε αρχίσει να αποσπάται η προσοχή του από τις γυναίκες που φορούσαν μικροσκοπικά μπικίνι στην παραλία.

«Μια νεαρή κοπέλα συγκεκριμένα περπατούσε στο πεζοδρόμιο του κεντρικού δρόμου και φορούσε το πιο ανύπαρκτο μπικίνι και ήταν σχεδόν γυμνή. Μπορούσες να δεις ότι κοίταζε σχεδόν προκλητικά τους ανθρώπους καθώς πλησίαζαν, σχεδόν προκαλώντας τους να πουν κάτι. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Ενώ οποιοσδήποτε άνδρας θα απολάμβανε “τη θέα”, πιστεύω ότι οι γυναίκες υποβαθμίζουν και ευτελίζουν σε μεγάλο βαθμό τους εαυτούς τους, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως αντικείμενα του σεξ, και στη συνέχεια το αποδοκιμάζουν όταν οι άνδρες τις βλέπουν με αυτόν τον τρόπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Rebecca Pask, ιδιοκτήτρια εταιρείας μαγιό, δήλωσε στην αυστραλιανή πρωινή εκπομπή Today: «Νομίζω ότι η συζήτηση είναι πολύ ευρύτερη. Στα παιδιά και τα νεαρά κορίτσια πρέπει να διδάξουμε τι είναι σωστό και τι όχι, αλλά αυτό ξεκινάει από το σπίτι. Η απαγόρευση των στρινγκ μπικίνι δεν θα ήταν ποτέ η λύση. Ποτέ. Όχι στη Χρυσή Ακτή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.