ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Συγκρότημα πλακώθηκε στο ξύλο πάνω στη σκηνή (βίντεο)

ο τραγουδιστής είπε στον κιθαρίστα να «κόψει» το μικρόφωνό του και να «πάρει τον πο***»

Αυστραλία: Συγκρότημα πλακώθηκε στο ξύλο πάνω στη σκηνή (βίντεο)

Σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν σε συναυλία στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όταν μέλη του ροκ συγκροτήματος «The Brian Jonestown Massacre» τσακώθηκαν πάνω στη σκηνή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ακυρώσουν το υπόλοιπο της περιοδείας τους.

Η αιτία φαίνεται πως ήταν ο frontman Άντον Νιούκομπ, ο οποίος έδιωξε τον κιθαρίστα Ράιαν Βαν Κριντ από το συγκρότημα, απαιτώντας του να «κόψει» το μικρόφωνό του και να «πάρει τον πο***», εκτός σκηνής.

«Κόψε το μικρόφωνο αυτού του άντρα, άσε κάτω την κιθάρα μου, το πάρτι τελείωσε, καπετάνιε», φώναξε ο Νιούκομπ στον τότε κιθαρίστα του σε ένα βίντεο που κατέγραψαν θαυμαστές και στη συνέχεια, το μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν έχει άλλη μουσική μέχρι να φύγεις από εδώ. Στην πραγματικότητα δεν σε χρειαζόμαστε. Πήγαινε. Άσε την κιθάρα μου στη σκηνή και σκέψου τι συμβαίνει. Αποσυνδέσου», του είπε.

Ο Βαν Κριντ του είπε να σκεφτεί καλύτερα τα όσα του λέει, γιατί «αν πάρει την απόφαση να φύγει, θα είναι για πάντα», επισημαίνοντάς του έτσι, την σοβαρότητα της κατάστασης.

Εκνευρισμένος με τα όσα συνέβαιναν επί σκηνής, ο Βαν Κριντ αποχώρησε, αφού χτύπησε τον οργισμένο τραγουδιστή, καθώς έφευγε από τη σκηνή. Τότε, πήρε στα χέρια του την κιθάρα του και την έστρεψε προς το πρόσωπό του. Στη συνέχεια, ο κιθαρίστας κυνήγησε τον τραγουδιστή, σε όλη τη σκηνή, όμως εκείνος κατάφερε να ξεφύγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.