ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Τεράστιο έντομο προσγειώθηκε στο στήθος δημοσιογράφου – Δείτε πως αντέδρασε (βίντεο) 

Η αντίδραση της μόλις κατάλαβε ότι το έντομο προσγειώθηκε πάνω της έκανε το γύρο του διαδικτύου

Αυστραλία: Τεράστιο έντομο προσγειώθηκε στο στήθος δημοσιογράφου – Δείτε πως αντέδρασε (βίντεο) 

Ένα βίντεο έχει γίνει viral στην πλατφόρμα του TikTok, καθώς αποτυπώνει τη στιγμή που μία δημοσιογράφος από την Αυστραλία έρχεται αντιμέτωπη με ένα γιγάντιο έντομο κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής. 

Οι κάτοικοί της χώρας βρίσκονται εν μέσω αυτού που θα μπορούσε να περιγράφει μόνο ως εισβολή εντόμων. Η δραματική συνάντηση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης, μια απόδειξη του απρόβλεπτου που συνοδεύει τις υπαίθριες εκπομπές. Η δημοσιογράφος, εν μέσω της μετάδοσης των ειδήσεων, αιφνιδιάστηκε από την ξαφνική εμφάνιση ενός εντόμου. Η αντίδραση της μόλις κατάλαβε ότι το έντομο προσγειώθηκε πάνω της έκανε το γύρο του διαδικτύου.

@news.com.au

The bug was ready for his close-up 🎤🪳 #newsbloopers #livetv #news #morningshow #reporter 🎥: @The Today Show

♬ The Funny Bassoon – Eitan Epstein Music

Το περιστατικό ρίχνει φως στο ευρύτερο ζήτημα που αντιμετωπίζει η Αυστραλία αυτή την εποχή. Η αύξηση των πληθυσμών των εντόμων μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες, στους οποίους περιλαμβάνονται τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα που δημιούργησαν ιδανικές συνθήκες για την ευδοκίμηση των εντόμων. Από τις αγροτικές περιοχές μέχρι τα αστικά κέντρα, έχουν κατακλυστεί αναφορές για συναντήσεις με μια σειρά από έντομα, που κυμαίνονται από τα ακίνδυνα μέχρι τα εντελώς τρομακτικά.

Ενώ η αντίδραση της δημοσιογράφου έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, υπογραμμίζει την έκπληξη και τη δυσφορία που μπορεί να συνοδεύουν τις απροσδόκητες αλληλεπιδράσεις με τη φύση. Το περιστατικό χρησιμεύει ως μια ανάλαφρη υπενθύμιση της φήμης της χώρας για τις συναντήσεις με την άγρια φύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.